20-08-2019

Balaguer remodela els lavabos del col·legi Gaspar de Portolà, que daten de quan es va inaugurar el centre escolar, fa més de 40 anys. La reforma és integral i també inclou el canvi dels tancaments i les portes

L'ajuntament de Balaguer remodela els lavabos del col•legi Gaspar de Portolà, que daten de quan es va inaugurar el centre escolar, fa més de 40 anys. La reforma és total i inclou també el canvi dels tancaments i les portes, segons explica el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que també recorda que aquests treballs són un compromís que va adquirir l'ajuntament amb el departament d'Ensenyament, que, alhora, es va comprometre a fer unes escales d'emergència al col•legi La Noguera,  treballs que encara no han començat.
 
Àudio. 
 
La previsió, segons el mateix paer en cap, és que les obres puguin estar enllestides a principis de curs.
 
Àudio. 
 
D'altra banda, en el marc del programa Treball i Formació, des de l'ajuntament es preveu actuar en la millora de diferents voreres a la ciutat a l'espera que arribi el permís per poder acabar, a la zona propera a la via del tren, la que s'estava urbanitzant al carrer Noguera Pallaresa. Es tracta de la part de vorera situada davant del solar on hi havia una caseta de Renfe que va ser enderrocada el mes de febrer. 
 
Àudio. 
 
A través del programa Enfeina't, des de l'ajuntament s'està treballant també en la millora de dos cases al carrer Cadena.
 
Àudio. 
 
El programa Enfeina't fomenta accions per a la contractació laboral temporal i acompanyament a la inserció de les persones en situació d'atur de llarga durada amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat.
 
El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius