17-10-2019

Els municipis de MenÓrguens, Torrelameu i Corbins han organitzat aquest divendres 18 d'octubre una caminada conjunta per la carretera C-12 per assistir a la manifestaciˇ de les 18h a la plaša Ricard Vinyes de Lleida.

Els ajuntaments de Menàrguens, Torrelameu i Corbins, juntament amb l'Assemblea, els CDR de les tres localitats i l'Associació Independentista de Torrelameu, han organitzat per aquest divendres 18 d'octubre una caminada conjunta per la carretera C-12 per assistir a la manifestació de les 18h a la plaça Ricard Vinyes de Lleida.
 
La caminada vol ser una experiència similar a les que s'estan fent aquests dies en direcció a Barcelona. Per aquest motiu es podrà fer caminant, en bicicleta i fins i tot en marxa lenta de vehicles. 
 
La concentració inicial es farà a l'esplanada de les piscines de Menàrguens, a les 14.30h, per sortir en direcció a Torrelameu, on s'arribarà a les 15h per recollir els assistents d'aquesta localitat. A les 15.10 s'arribarà a Corbins, des d'on s'emprendrà el traçat definitiu per la mateixa carretera C-12 fins arribar a Lleida. 
 
La marxa coincidirà en el temps en el seu últim tram amb la que ha organitzat Unió de Pagesos, i que sortirà a les 16.30h de la plaça de la Sardana de Corbins, per anar fins a la manifestació de Lleida, recorrent també la carretera C-12.