05-11-2019

La Paeria trasllada a divendres el mercat setmanal dels dissabtes en motiu de la Festa Major de Balaguer. El mateix dia es farÓ tambÚ el tradicional esmorzar de germanor

La Paeria trasllada a divendres el mercat setmanal dels dissabtes en motiu de la Festa Major de Balaguer. A l'escaure's el dia 9 de novembre, dia del Sant Crist, en dissabte el mercat es farà la jornada abans, dia en què també, com sempre, coincidint amb el mercat, tindrà lloc el tradicional esmorzar de germanor.
 
Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer la regidora de Festes, Maria Pau Ortiga, que també assenyala que no pel fet que les Festes del Sant Crist d'enguany siguin més curtes seran menys intenses.
 
Àudio....
 
El canvi del dia del mercat és una de les principals modificacions de la Festa Major d'aquest 2019 però no és l'única. Aquest canvi també farà que variï el punt de sortida  habitual per anar a fer la tradicional ofrena floral per part de tots els nens i nenes de la ciutat al Sant Crist. Aquest any els nens i nenes sortiran de la plaça dels Comtes d'Urgell (plaça del Museu) i no de la plaça del Mercadal com era tradició.
 
Els nens sortiran en direcció al Santuari a les 9.45 h acompanyats pels gegants de Balaguer, la xaranga Estrella Band i els coneguts personatges de Disney, la Minnie i el Mickye.
 
L'esmorzar de germanor, amb coca amb samfaina, cervesa i sucs de fruita, està previst que comenci a la plaça del Mercadal un quart d'hora abans, a les 9.30 h.