26-11-2019

El CEI de Balaguer acollirā un curs d'auxiliar de Veterināria. El curs s'iniciarā el gener del 2020 grācies a la colˇlaboraciķ entre la Paeria de Balaguer i la Fundaciķ Privada d'Indústries de la Carn, que és l'organitzadora del curs, i el propi CEI.

El CEI de Balaguer acollirà a partir del gener del 2020 un curs d'auxiliar de Veterinària. El curs s’iniciarà gràcies a la col•laboració entre la Paeria de Balaguer i la Fundació Privada d’Indústries de la Carn, que és l’organitzadora del curs, i el propi CEI Balaguer. 
 
A l'acte de presentació del curs hi han participat el Paer en Cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; la regidora de promoció econòmica i ocupació de Balaguer, Esther Guarné, Eva Durante, Directora de la Fundació d'Indústries de la Carn i Mercè badia, auxiliar d'inspecció veterinària i responsable de la zona de Lleida i el Bages. 
 
Eva Durante ha explicat els objectius del curs i les tasques que hauran de fer els aspirants. 
 
Àudio 
 
El Paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal ha explicat que la voluntat del CEI és cedir espais per fer formació i millorar l'ocupabilitat a la seva àrea d'influència. 
 
Àudio 
 
Aquest curs permetrà als assistents que el completin una inserció laboral en els diversos escorxadors de la zona de Lleida i comarques, i des de l'any 2000, la FIC ha realitzat aquesta formació en tots els llocs de treball actualment coberts per aquesta figura, en ser l'única empresa autoritzada per la Generalitat. En total s’han realitzat 18 edicions d’aquests cursos, en les quals s'han format 470 persones, amb un total de 16.200 hores, 9.000 teòriques i 7.200 pràctiques. 
 
El de Balaguer començarà el 24 de gener del 2020, acabarà el 27 de març i es farà presencialment els divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre, la part teòrica presencial. La resta de la formació consisteix en una part teòrica a distància i la part pràctica. 
 
Els requisits per fer el curs es limiten a disposar de carnet de conduir i per a més informació i inscriure s'hi, els interessats es poden adreçar al mateix CEI o bé a l'adreça formacio@ffic.eu 
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius