02-12-2019

Balaguer se suma un any més als actes per recaptar fons per La Marató de TV3. Durant tot el mes hi ha previstes diferents activitats organitzades per la regidoria de Festes i diverses entitats, entre elles, la Marató artística del dia 15

Balaguer se suma, un any més, als actes per recaptar fons per La Marató de TV3. Durant tot el mes de desembre hi ha previstes diferents activitats organitzades per la regidoria de Festes i diverses entitats de la ciutat, entre elles, la Marató artística del dia 15.
 
D'aquesta iniciativa n'ha parlat per Ràdio Balaguer la regidora de Festes, Maria Pau Ortiga, que ha recordat també que els actes per recaptar fons ja van començar ahir i que s'allargaran durant tot el mes. Així mateix, Maria Pau Ortiga, que també es mostra satisfeta de poder tornar a col•laborar amb els actes de La Marató, recorda que enguany hi torna a haver els estels solidaris als arbres del Passeig de l'Estació.
 
Àudio....
 
Els actes centrals del programa d'activitats tindran lloc el dia 15 coincidint amb la celebració a TV3 de La Marató. Els actes, segons explica, la cap de l'àrea de Promoció de l'Impic, Antonieta Martínez, es faran a la plaça del Mercadal on tindrà lloc l'anomenada Marató artística. També, com a novetat, els comerços del centre històric obriran aquell dia durant tot el matí.
 
Àudio...
 
La mateixa Antonieta Martínez recorda que també durant la Fira de Santa Llúcia els assistents podran fer els seus donatius amb la compra, per exemple, d'estels, participant a la llonganissada que organitza cada any l'Associació Dona Rural o comprant les bosses que han preparat des de l'Associació l'Estel.
 
Àudio....
 
Pel que fa a la festa del diumenge dia 15 començarà a les 11 en punt i haurà tallers didàctics, musicals, sortejos, venda de productes solidaris i, entre altres, també hi seran presents els bombers que un any més aproparan els seus vehicles per tal de deixar pujar als menuts de la família.
 
Paral•lelament tindrà lloc, al mateix indret del Mercadal, la Marató artística on hi participaran diferents entitats relacionades amb el món musical, esdevenint un espectacle constant al llarg del matí en un escenari muntat per l’ocasió. Tothom que desitgi presenciar alguna actuació podrà llogar una cadira a 2 euros per tal de recaptar fons.