10-01-2020

Un camiķ carregat de porcs es va precipitar des d'un pont a la carretera que uneix Albesa amb Benavent de Segriā. El conductor va ser traslladat greu a l'Arnau i l'empresa propietāria es va fer cārrec dels animals, que van morir la majoria.

Un camió carregat de porcs es va precipitar des d'un pont a la carretera que uneix Albesa amb Benavent de Segrià. Els fets van passar ahir a la tarda, quan a les 17.09 es va rebre l'avís de l'accident. El camió, que transportava uns 200 porcs, va caure des de la carretera LP9221 al riu Noguera Ribagorçana. 
 
El conductor va poder sortir de la cabina i els bombers el van treure fins a la carretera on el van atendre els serveis del SEM, que més tard el van traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova. 
 
Un veterinari de l'empresa es va fer càrrec dels animals, tot i que la major part van morir durant l'impacte. Fins al lloc dels fets s'hi van haver de desplaçar fins a 9 dotacions dels bombers, a més del Sem i Mossos d'Esquadra. Aquest matí una grua aixecarà el camió.