13-01-2020

L'Associació de Comerciants de Balaguer ha fet entrega aquesta tarda del premi de la campanya de Nadal, consistent en el creuer Costa Smeralda, de 8 dies a la Mediterrąnia, a Jślia Viola Rocaspana.

Júlia Viola Rocaspana és la guanyadora del sorteig del Creuer Costa Smeralda, que inclou 8 dies i 7 nits per a dues persones amb les despeses pagades. 
 
Es tracta del premi de la campanya que l'Associació de Comerciants ACB ha dut a terme durant els dies de Nadal i fins a Reis, en què els compradors optaven al sorteig omplint butlletes de participació durant les compres als diferents comerços associats. 
 
La dinamitzadora de l'ACB, Carme Boneu, ha parlat per Ràdio Balaguer del bon funcionament de la campanya nadalenca i també de la satisfacció que provoca el fet de poder donar un premi d'aquestes característiques. 
 
La campanya, anomenada "PER NADAL EL COMERÇ DE BALAGUER ET PORTA DE CREUER", sortejava l'esmentat viatge, un creuer que sortirà de Barcelona i passarà per Palma de Mallorca, Palerm, Civitavecchia, Savona, Marsella i tornarà cap a Barcelona. Es tracta, a més, del primer creuer que utilitza gas natural com a combustible, per la qual cosa és més respectuós amb el medi ambient, filosofia que encaixa molt bé amb l'associació, que aposta per un comerç de qualitat, proximitat i cada vegada més sostenible.
 
La guanyadora i la persona que ella esculli rebran, a més del viatge, una motxilla amb l'eslògan de la campanya i s'hauran de fer una fotografia diària en alguna de les activitats que el viatge té programades. Aquestes fotografies es podran seguir a les xarxes socials de l'associació. A més, en cas que la parella compleixi amb l'enviament de totes les fotografies, se'ls oferirà un nou obsequi a la tornada. 
 
El sorteig es va realitzar de forma pública el passat divendres 10 de gener i el premi ha estat entregat aquest dilluns a la tarda a la botiga Roures, que és l'establiment en el qual es va omplir la butlleta guanyadora.