07-02-2020

Harpia Balaguer Medieval canvia de dates. La festa es trasllada del mes de setembre, al mes de maig, concretament als dies 29, 30 i 31 amb l'objectiu d'aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat.

L’Harpia Balaguer Medieval que cada any se celebra a la ciutat canvia les seves dates. Fins l’any passat la festa es feia durant el mes de setembre, però enguany s’ha decidit traslladar-la al maig: concretament als dies 29, 30 i 31.
 
Un dels objectius que persegueix aquest canvi de dates és aconseguir més participació dels nens i nenes de la ciutat. Situant la festa medieval en dates que encara són època lectiva es pretén fer-la més accessible al públic més jove, i facilitar-ne la seva implicació i la dels centre educatius.
 
Jordi Ignasi Vidal és el paer en cap de Balaguer.
 
Tall de veu.....
 
Un altre dels motius és fer-la propera en el calendari a la data en la que es commemora la mort de Jaume II d’Urgell, el dia 1 de juny, i que dona peu a l’entrega dels Premis Jaume Comte d’Urgell el primer cap de setmana de juny. D’aquesta manera, la ciutat concentra en 10 dies la principal activitat de caire medieval per  fer-la més atractiva al públic i consolidar la marca de Balaguer com a ciutat històrica.   
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius