12-02-2020

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, reitera que estan a l'espera de les propostes que l'Ampa del colˇlegi Āngel Guimerā pugui fer per trobar una soluciķ al problema de segregaciķ que pateix el centre

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha reiterat avui que estan a l'espera de les propostes que l'Ampa del col•legi Àngel Guimerà pugui fer per trobar una solució al problema de segregació que pateix el centre.
 
Així mateix ha tornat a manifestar que allò important és que tothom ha acceptat que hi ha una problemàtica a la qual cal trobar una sortida i ha dit desconèixer que les famílies, segons publica avui el diari Segre, proposen reduir l'absentisme per evitar el tancament.
 
Tall de veu…….
 
Pel que fa a la possible solució, Vidal ha reiterat també que acabaran fent cas del que, finalment, diguin els tècnics i que sempre prioritzarà l'equitat i la igualtat de tots els nens i nenes de Balaguer davant d'un edifici i el seu possible tancament.
 
Tall de veu....
 
Segons han manifestat fonts de l'AMPA al diari Segre, la reducció de l'absentisme podria contribuir al fet que el centre no fos d'alta complexitat. Així mateix, han apuntat que demà dijous se celebrarà una altra trobada amb els pares per estudiar mesures que evitin la clausura de l'escola.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius