16-02-2020

Alexandre Tassies, del C.E Linyola, i Laura Rosell, del A.A. Xafatolls, s'imposen en la categoria de veterans en el sisŤ Cros de Balaguer que aquest diumenge ha aplegat 564 atletes

Alexandre Tassies, del C.E Linyola, s'ha imposat aquest diumenge en la categoria masculina de veterans en el sisè Cros intercomarcal de Balaguer. Tassies ha fet el recorregut amb un temps de 00:18:49. L'han seguit l'independent Martí Sabater (00:18:56) i Eduardo Sesé (00:19:01), de l'Infec Lleida. En dones, s'ha imposat Laura Rosell, del A.A. Xafatolls, amb un crono de 00:13:56. En segon lloc s'ha situat Angèlica Damoc (00:14:15), de Lleida, i la tercera posició ha estat per Imma Cobero (00:14:22), del C.A. Escatxics d'Agramunt. En quart lloc ha quedat Natàlia Bernat (00:14:48), del Runner's Balaguer.

En categoria sènior masculí, el guanyador ha estat Roger Estradé, del Xafatolls. La segona posició ha estat per Jordi Balagueró, de Les, i la tercera per a Arnau Solé, independent. En fèmines, s'ha imposat Sònia Sans, del JA Arbeca, seguida de la independent Keren Quiros i de Yeni Paola Ramírez, de Les.

En juvenil masculí, s'ha imposat Genís Alías, del Xafatolls, i en dones, Fiona Orpella, del JA Arbeca, mentre que en la categoria masculina cadet la victòria ha estat per Adrián Camarasa del A.A. Xafatolls. En dones, s'ha imposat Maria Roset, del JA Arbeca.

També durant el matí les categories infantil, aleví, benjamí, pre-benjamí, i els nens i nenes de P3, P4, P5 i de les llars d'infants han disputat altres recorreguts de trams d'entre 50 metres els més petits fins als 2.000 dels infantils.

El Cros intercomarcal de Balaguer s'ha disputat durant tot el matí al marge esquerra del riu Segre a la zona situada després de la nova passarel·la•la. Hi han pres part 564 atletes, uns 200 dels quals de Balaguer i, d'aquests, el grup més nombrós ha estat el del col·legi Gaspar de Portolà, amb 70 participants. Precisament, aquest centre ha obtingut, igual que l'any passat, el Premi a l'escola amb més corredors i se li ha fet entrega d'un xec de 100 euros.

Una de les novetats d'aquest any, d'altra banda, ha estat una nova categoria de 500 metres de recorregut i anomenada 'Sense límits' en la qual han participat catorze esportistes del Club Esportiu l'Estel de Balaguer.

L'acte d'entrega dels premis ha estat presidit per la paera d'Esports de Balaguer i presidenta del Consell Esportiu de la Noguera, Gemma Vilarasau; pel vice-president d'aquesta entitat, Pepe Torres; per la vice-presidenta de la Diputació, Estefania Rufach; pel representant d'Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura; pel paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; i pel president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa.

El Cros de Balaguer forma part del Circuit Escolar de Cros-Jocs Esportius Escolars de Catalunya-Trofeu Diputació de Lleida.