19-02-2020

La Plataforma en defensa de l'escola Āngel Guimerā de Balaguer acorda continuar les mobilitzacions per evitar el tancament del centre. Així es va decidir en l'assemblea convocada ahir. Aquest dimecres han penjat una pancarta al Mercadal.

La Plataforma en defensa de l'escola Àngel Guimerà de Balaguer va acordar ahir al vespre, en una nova reunió que havia convocat al casal Lapallavacara, continuar les mobilitzacions per evitar el tancament del centre. 
 
Així ho ha confirmat aquest matí a Ràdio Balaguer, una membre de l'AMPA i també de la Plataforma, Anna Maria Fernández. Fernández ens ha avançat la intenció de penjar avui mateix una pancarta davant de l'ajuntament, diu també que mantindran la recollida de signatures amb una parada aquest dissabte a la plaça del Mercadal i també ha anunciat la possibilitat de fer un dia de vaga la setmana que ve. 
 
Tall de veu......
 
Pel que fa a la vaga, aquesta podria tenir lloc el dimecres o dijous de la setmana que ve, segons ens ha confirmat la mateixa Anna Maria Fernández, que no ha concretat el dia exacte a l'espera del que s'acordi en una propera reunió amb els pares i mares de l'escola.
 
Tall de veu......
 
En l'assemblea d'ahir es va acordar també demanar una reunió urgent amb la Paeria i Educació després que, segons Anna Maria Fernández, cap dels dos organismes els ha dit res encara sobre la proposta que la Plataforma els va fer arribar la setmana passada, una proposta que planteja la reducció de l'absentisme escolar com una de les possibles mesures a dur a terme per evitar que l'Àngel Guimerà continuï sent una escola d'alta complexitat. Segons Fernández, el principal objectiu en aquests moments és evitar que l'any que ve es tanqui la línia de P3 i en aquest sentit acusa Educació de donar-los llargues.
 
Tall de veu......
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius