21-02-2020

El Consell Comarcal de la Noguera vol reformar l'antiga església de Sant Francesc per ampliar l'espai de treball dels tècnics comarcals.

El Consell Comarcal de la Noguera vol reformar l'antiga església de Sant Francesc per ampliar l'espai de treball dels tècnics comarcals. Segons el gerent de l'ens, Jordi Oronich, és amb aquest objectiu que en el pressupost d'aquest any es va aprovar una partida de 20.000 euros per fer el projecte de l'obra que ascendirà a uns 200.000 euros.
 
El mateix Oronich destaca que la intenció del consell és, un cop fetes les reformes, situar en aquest espai les àrees de Serveis Socials, Serveis Tècnics i Promoció Econòmica. 
 
Tall de veu....
 
La intenció del Consell Comarcal és poder executar l'obra durant l'any 2021 i poder-la finançar amb les ajudes del PUOSC, el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya.
 
Tall de veu.....
 
Les resolucions del PUOSC es preveu que es donin a conèixer durant la primavera. Si una d'elles és favorable a la demanda del Consell, aquest procedirà a posar en marxa el procés del concurs i licitació del projecte.