25-05-2020

La Paeria de Balaguer treballa per tenir-ho tot a punt i poder obrir les piscines municipals d'estiu si l'evolució de la pandčmia ho acaba permetent. Hi haurą limitacions en l'aforament d'usuaris i torns per accedir-hi

L'àrea d'Esports de la Paeria de Balaguer està treballant per tenir-ho tot a punt i poder obrir les piscines municipals d'estiu en cas que l'evolució de la pandèmia, finalment, així ho permeti. Així ho ha avançat en declaracions a Ràdio Balaguer el tècnic d'Esports, Albert Marvà, que es mostra confiat que les piscines puguin acabar obrint.

Entres les mesures de seguretat i higiene per poder obrir les piscines municipals d'estiu s'està estudiant limitar l'aforament d'usuaris i establir torns per accedir-hi. També la desinfecció de superfícies i espais i no tant la de l'aigua, ja que, segons els científics, amb els tractaments que ja es fan habitualment és molt improbable que el covid-19 estigui actiu dins l'aigua i, per tant, no es pot transmetre.

Tot i que des de la Paeria confien en poder obrir les piscines d'estiu no han concretat la data a l'espera de com evolucionin les fases de la desescalada.