01-06-2020

El municipi de Camarasa ha fet un crit d'alerta davant l'arribada massiva de visitants al municipi aquest cap de setmana tot i les restriccions, una situació que també es dona en altres indrets com Sant Llorenç de Montgai

L'alcaldessa de Camarasa s'ha queixat, segons explica el diari Segre, de la situació viscuda aquest cap de setmana a la seva localitat, que ha qualificat d'horrorosa, en omplir-se de vehicles per tot arreu, fins i tot caravanes.

L'alcaldessa ha explicat a aquest mitjà que els veïns han hagut de protegir bancs i zones particulars amb cordons, per evitar que fossin usats pels visitants, molts d'ells sense mascaretes i sense respectar tampoc les distàncies de seguretat.

Una de les zones més massificades va ser l’àrea recreativa Maria Rúbies al costat del riu, on desenes de persones van fer pícnic i es van banyar. També a la zona de Sant Llorenç de Montgai s'han vist vehicles per tot arreu.

Lizaso explica també que la major part de visitants eren de la regió de Lleida, però n'hi havia també d'altres zones de Catalunya i Andorra. Per aquest motiu l'alcaldessa ha expressat el seu malestar i impotència, davant d'una situació que diu que els Mossos coneixien.