09-07-2020

La Paeria de Balaguer fa un missatge a la calma davant dels rumors que les últimes hores senyalen un possible rebrot a la capital de la Noguera. Les dades proporcionades per salut afirmen que no són preocupants.

La Paeria de  Balaguer fa un missatge a la calma davant dels rumors que les últimes hores senyalen un possible rebrot a la capital de la Noguera.  Les dades proporcionades per salut afirmen que no són preocupants.

Comunicat: 

Des de la Paeria de Balaguer fem una crida a la calma davant dels rumors que les últimes hores senyalen un possible rebrot a la capital de la Noguera. Les dades que ens proporciona el Departament de Salut no són preocupants i els experts ens informen que la situació està controlada. Dit això, no es pot abaixar la guàrdia i demanem al conjunt de la ciutadania que extremi les precaucions els propers dies. 

L'increment de casos al Segrià ens exigeix a les comarques veïnes un grau més elevat de precaució per no tornar a col·lapsar el sistema sanitari. Evitem conductes de risc per tal de tallar les cadenes de transmissió i protegir les persones més vulnerables.

Seny, responsabilitat i visió col·lectiva.