25-07-2020

La Paeria de Balaguer ha penjat un missatge a les xarxes on demana 'Calma i prudència' davant l’augment de positius a a l’àrea sanitària de Balaguer i insisteix en l’ús de la mascareta i el distanciament per frenar la progressió

Comunicat

El nombre de positius segueix augmentant a l'àrea sanitària de Balaguer, però les dades i els experts ens indiquen que les mesures aplicades la última setmana són claus per frenar la progressió.

No podem afluixar, per això insistim en l'ús de la mascareta i el distanciament.

Des de la Paeria valorem molt positivament el canvi en la gestió comunicativa del Govern de la Generalitat els últims dies, implicant molt més a les administracions locals i dotant-les d'una informació clau en la presa de decisions i la transparència cap a la ciutadania.

Cal prudència a l'hora de fer lectures, ja que el seguiment minut a minut és enganyós.

S'estan duent a terme moltes proves i això farà augmentar el nombre de positius, però la detecció ens ajuda a protegir el conjunt "Calma, prudència i visió col·lectiva”.

El paer en cap de Balaguer Jordi Ignasi Vidal també ha fet un vídeo per valorar la nova mesura del govern de limitació de l'oci nocturn per tal de minimitzar el nombre de contagis, una mesura que la Paeria ja va aprovar aquest dijous. "Insistim, l'ús de la mascareta i reduir el nombre de contactes és vital" ha dit el paer.