10-08-2020

Els Agents Rurals van aixecar dissabte una acta per navegar amb una moto d'aigua a l'embassament de Camarasa, en ser espai protegit. També a Camarasa els bombers van rescatar 4 joves atrapats en una roca.

Els Agents Rurals van aixecar dissabte una acta per navegar amb una moto d'aigua a l'embassament de Camarasa, dins l'Espai protegit de l'Aiguabarreig del Segre-Noguera Pallaresa.

Els Agents recorden que les motos d'aigua són prohibides a la conca de l'Ebre excepte en zones expressament habilitades i senyalitzades, i no és el cas d'aquest espai. 

La setmana passada els bombers també van haver d'intervenir a Camarasa. En aquest cas es va haver de rescatar dijous un grup 4 joves al riu Segre quan van quedar atrapats en una pedra. Els joves es van veure sorpresos per la força i el cabdal. 

Des del cos de Bombers recorden els consell bàsics a l'hora de banyar-se en rius, pantans i estanys, com no anar a aigües molt profundes si no es té un bon domini de la natació i intentar evitar els corrents d'aigua o remolins.