12-09-2020

Un noi de 22 anys mor ofegat al pantà de Camarasa. Segons les primeres informacions el jove, que anava amb un grup d’amics, hauria saltat del pont proper a la zona de la presa i hauria tingut problemes per sortir a la superfície

Els Bombers de la Generalitat hem treballat, juntament amb els Mossos d’Esquadra, en la recerca d’un jove al pantà de Camarasa, a la comarca de la Noguera.

L’avís d’emergència l’ha donat un alertant a les 17.25 hores d’aquest divendres. Segons les primeres informacions el jove, que anava amb un grup d’amics, hauria saltat del pont proper a la zona de la presa i hauria tingut problemes per sortir a la superfície.

Hem mobilitzat 12 dotacions dels Bombers, amb vehicles de comandament, dotacions de parcs de la zona i unitats especialitzades del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), de Rescat i Subaquàtics. Els membres del GRAE Subaquàtic, en una segona immersió realitzada poc abans de les nou de la nit, han localitzat el cos sense vida de noi.

Al lloc també han treballat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), equips de suport psicològic i patrulles de la Policia Local.