13-10-2020

Detenen un home a Balaguer per intent d’agressió a un veí de la capital amb una arma de fogueig que podria estar manipulada. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per investigar els fets

Un veí de la comarca de la Noguera ha estat detingut aquest matí a Balaguer pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana després d'agredir un veí de la capital de la Noguera.

 

Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per les 8 del matí a la rotonda del carrer Sant Pere Màrtir amb el carrer Sant Diego Califòrnia. Sembla ser que el detingut, un home d'uns 30 anys, portava una arma de fogueig que podria estar manipulada, segons han explicat a Ràdio Balaguer fonts de la policia local. Les mateixes fonts ens han explicat que el detingut hauria disparat un tret a l'aire, no a la víctima, a la qual sí que ha agredit físicament. L'agressió, també segons la Guàrdia Urbana, podria estar relacionada amb una trifulga veïnal entre els dos individus i amb un incendi que s'ha produït al voltant de les cinc de la matinada en un traster del carrer Ramon Llull, al qual el detingut hauria posat foc pensant-se que era de la víctima.

 

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per investigar els fets que no han causat cap ferit amb arma de foc.