26-10-2020

Jordi Ignasi Vidal: 'la Guàrdia Urbana, juntament amb els Mossos d’Esquadra, vetllarà per donar compliment al confinament nocturn'. Pel que fa al teletreball, es buscarà l’equilibri entre fer feina a casa i no deixar de prestar cap servei

La Paeria de Balaguer s’adapta a les noves mesures del confinament nocturn decretat per la Generalitat. Ho fa establint canvis i modificant horaris en algunes activitats per complir amb la normativa i per intentar doblegar la corba de contagis. Així ho ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer. Segons Vidal, les últimes dades de la pandèmia obliguen a prendre mesures com el toc de queda decretat per la Generalitat entres les 22 h i les 6 del matí, un confinament nocturn que, diu, la Guàrdia Urbana, juntament amb els Mossos d’Esquadra, vetllarà perquè es compleixi. 

En relació al teletreball, Jordi Ignasi Vidal diu que cal buscar l’equilibri entre poder fer feina des de casa però alhora no deixar de prestar cap servei des de la casa de la Paeria. Segons el paer en cap, els treballadors de la casa gaudeixen actualment de totes les mesures de seguretat i “entenem que com a institució pública hem de donar servei a la ciutadania i si algú ha de fer qualsevol gestió l’ha de poder tramitar”.