25-11-2020

Balaguer abaixa els indicadors de risc de la covid i posa el risc de rebrot per sota de 500, després d'un mes de valors superiors. La comarca de la Noguera i les xifres globals de Lleida i Catalunya, també marquen un nou descens. 

Balaguer abaixa els indicadors de risc de la covid i posa el risc de rebrot per sota de 500, després d'un mes de valors superiors. Concretament, les últimes dades fetes públiques per Salut, deixen aquest indicador de referència en 477, amb un descens de 51 punts en 24 hores. En les últimes 24 hores s'ha detectat 1 nou positiu a la ciutat, fent baixar el percentatge de proves positives per sota del 10%. 

La comarca de la Noguera també baixa els indicadors, després del breu repunt d'ahir. A la comarca s'han diagnosticat 5 nous positius les últimes 24 hores i també baixa el nombre d'ingressats. 

La mitjana de la regió sanitària de Lleida ha baixat per sota dels 300 punts, valors que no es donaven des de principis d'octubre. Un dia més, també baixen el nombre d'hospitalitzats. Segueix també en descens la regió dels Pirineus. 

A Catalunya el risc de rebrot continua a la baixa, i se situa en els 262 punts. 
Prop del 7% de les proves de la darrera setmana han donat positiu. Pel que fa als hospitals, hi ha 67 ingressats menys.