12-01-2021

Un incendi ha calcinat aquesta matinada la primera planta d'una casa de la plaça Sant Salvador de Balaguer. 3 persones han estat evacuades i 6 dotacions dels bombers l'han controlat en poc més de dues hores

Un incendi ha calcinat aquesta matinada la primera planta d'una casa de la plaça Sant Salvador de Balaguer. 

Els primers en arribar al llocs dels fets han estat la Guàrdia Urbana, que han acordonat la zona i preparat el terreny per l'arribada de la resta de serveis d'emergències. El Bombers, que han rebut l'avís a les 2.39h i hi han hagut de desplaçar 6 dotacions, en trobar-se l'incendi totalment desenvolupat. 

Durant la intervenció, 3 persones han estat traslladades pels serveis d'emergències. Es tracta d'un resident amb cremades, una segona persona que segons les primeres informacions s'hauria precipitat pel balcó del primer pis per fugir de les flames, amb l'ajuda d'un veí, i una tercera persona afectada per la inhalació de fums. 

Del 2n pis, que ha quedat afectat pel fum i la temperatura, s'han rescatat, vius, també 3 gossos. 

El bombers han pogut controlar totalment l'incendi a les 4.46h, i les primeres informacions apunten a que el foc es podria haver iniciat en una estufa o radiador elèctric.

La casa, es troba situada a la Plaça de Sant Salvador i és un edifici de planta baixa 3 plantes. 

Fins al lloc s'hi ha desplaçat també l'arquitecte municipal per comprovar si hi ha danys estructurals.