14-01-2021

El Balaguerí Lluís Cortés, entrenador del primer equip del Barça femení de futbol, i la influencer de Castelló de Farfanya Anna Terés, coneguda com Anna Recetas Fáciles, seran els ambaixadors de l'Oli de Qualitat de Catalunya

Els dies 22, 23 i 24 de gener tindrà lloc la 58a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que aquest any serà completament virtual. 

Entre els actes més destacats de la Fira, tindrà lloc el nomenament dels ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya, que seran la influencer gastronòmica natural de Castelló de Farfanya Anna Terés, coneguda en xarxes com a Anna Recetas Fáciles, i que acumula més de 10 milions de visites al seu bloc de receptes, 3,37 milions de seguidors al seu canal de YouTube i 473.000 més a Instagram, i 5,26 milions a Facebook, i Lluís Cortés, balaguerí, exfutbolista i, des del 9 de gener de l’any 2019, entrenador del primer equip femení del FC Barcelona. 

Ella i ell seran els encarregats de prendre el relleu de l’empresari Tatxo Benet i la periodista Ares Teixidó, que l’any passat foren nomenats els primers ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya. Està previst que la proclamació tingui lloc el pròxim dissabte, 23 de gener a la tarda, i serà retransmesa en directe a través del web de la Fira. 

L’edició 2021 de la Fira mantindrà alguns dels actes més destacats del certamen, tot i que seran a porta tancada, sense públic i completament online, i es retransmetran en directe per la pàgina web https://firaoli.online/. La inauguració del certamen serà el pròxim divendres, 22 de gener, i anirà a càrrec del doctor Bonaventura Clotet, un dels referents mundials en la investigació contra el VIH i que també ha tingut un paper cabdal en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 al nostre país.