Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerParticipació a les promocions del "FENT RUTA".


Concurs:

En aquest apartat podeu participar al concurs del Fent Ruta.Només es permet una participació per persona, associada al seu DNI o NIE, essent vàlida només la primera participació.
El concurs és vàlid fins al proper programa, el dia 25 d'abril.PRIMERA PREGUNTA

El guanyador aconseguirà un lot de productes exclusiu de FructumCat.

La primera pregunta és sobre una petita explotació agrària, que es troba entre Castelló de Farfanya i Gerb, són FructumCat i la jove pagesa que està al davant de l’explotació és la Montse Mangues. Obriran les instal·lacions dissabte i diumenge per donar a conèixer la seua producció, centrada sobretot en la fruita. Però ens sabríeu dir quines tres fruites vermelles, que són produïdes per FructumCat, podran ser visitades durant les activitats de Benvinguts a Pagès?

SEGONA PREGUNTA

El celler Casa Patau és una petita explotació familiar ubicada a Menàrguens, on elaboren vins de finca seguint mètodes ecològics i fent la verema gairebé al 100% a mà. Els vins són de la D.O. Costers del Segre, i l’explotació compta amb gairebé 13 hectàries de vinya. Però ens sabríeu dir en quins dos municipis estan ubicades les vinyes de Casa Patau?


Les vostres dades de participació:
Segons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament per Ràdio Balaguer.
També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: webmaster@radiobalaguer.catLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt