Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerParticipació a les promocions del "FENT RUTA".


Concurs: TANCAT

En aquest apartat podeu participar al concurs del Fent Ruta.Només es permet una participació per persona, associada al seu DNI o NIE, essent vàlida només la primera participació.
El concurs és vàlid fins al proper programa, el dia 25 d'abril.PRIMERA PREGUNTA

Un pack familiar per gaudir a partir del setembre de l’activitat de descoberta d’or al Centre de l’Or del Segre. Una activitat per a un màxim de 4 persones en família, i completament gratuïta, cortesia del Centre de l’Or, a gaudir de dimarts a diumenge a les 11h, a les 12h o a la una, que inclou una primera part de descoberta del centre, de l’origen de la tradició de buscar or al riu, i una segona part d’activitat de recerca als safarejos del Molí de l’Esquerrà. Però per a participar al sorteig i emportar-vos el premi ens haureu de respondre a la següent pregunta: Avui la Mireia Subirada del Centre de l’Or ens ha explicat les activitats de recerca d’or que es fan a l’estiu al mateix riu Segre, però ens sabríeu dir en quina comarca de la Catalunya Nord naix el Riu Segre? a) A la comarca de la Cerdanya b) A la comarca del Conflent c) A la comarca del Vallespir El guanyador aconseguirà un pack familiar per gaudir a partir del setembre de l’activitat de descoberta d’or al Centre de l’Or del Segre. Una activitat per a un màxim de 4 persones en família, i completament gratuïta, cortesia del Centre de l’Or, a gaudir de dimarts a diumenge a les 11h, a les 12h o a la una, que inclou una primera part de descoberta del centre, de l’origen de la tradició de buscar or al riu, i una segona part d’activitat de recerca als safarejos del Molí de l’Esquerrà.

Avui la Mireia Subirada del Centre de l’Or ens ha explicat les activitats de recerca d’or que es fan a l’estiu al mateix riu Segre, però ens sabríeu dir en quina comarca de la Catalunya Nord naix el Riu Segre?

SEGONA PREGUNTA

Els que resolgueu correctament la pregunta participareu al sorteig de dos lots promocionals de Balaguer, cortesia de l’àrea de turisme de la ciutat

En aquest darrer programa Fent Ruta de la temporada, la responsable de l’Oficina de Turisme de Balaguer, la sra. Antonieta Martínez ens ha explicat que enguany s’ha obert un petit museu dedicat a la figura de Gaspar de Portolà, ubicat a l’edifici de la rectoria de Santa Maria, l’antiga casa dels canonges de Santa Maria de Balaguer. Gaspar de Portolà va ser un navegant i aventurer que tenia la casa pairal al Mercadal de Balaguer, però ens sabríeu dir on van tenir lloc les exploracions que van fer famós aquest navegant balaguerí?


Les vostres dades de participació:
Segons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament per Ràdio Balaguer.
També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: webmaster@radiobalaguer.catLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt