Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram


Ajuntament de BalaguerParticipació a les promocions del "FENT RUTA".


Concurs:

En aquest apartat podeu participar al concurs del
Fent Ruta.


No és obligatori respondre a tots els blocs de preguntes, podent deixar un d’ells sense contestar i no optant així a aquell premi.
Només s’optarà al premi en que les 3 preguntes del bloc siguin respostes correctament.

Només es permet una participació per persona, associada al seu DNI o NIE, essent vàlida només la primera participació.Bloc 1: Les capses de torrons edició de luxe de TArrons i Mel Alemany. Són dues capses dissenyades pels dos artistes locals, el Josep Talamonte i el Víctor Pedra. I una col·lecció de mels delicatessen, la flor de l'Alemany. I per a participar al sorteig d'algun d'aquests tres productes s'haurà de resoldre correctament les tres preguntes següents.Torrons i Mel Alemany ha participat enguany en el projecte artístic Beehave, que reflexiona sobre el futur de les abelles amb obres d'artistes contemporanis. A quin gran museu d'art contemporani de Barcelona va tenir lloc aquest projecte?

 

El pintor i escultor Víctor Pedra és un dels autors de les capses regal que sortegem avui. És un artista que es caracteritza per les formes dels personatges, i és autor de nombroses escultures de gran format per l'epai públic. De fa uns anys, ha tornat al poble d'orígen, a la zona dels Aspres del Montsec, i l'ha convertit en un museu a l'aire lliure ple d'escultures, entre les quals destaquen les guineus. De quin poble estem parlant?

 
La tradició de la família Alemany ve d'unes quantes generacions. Concretament la casa es va fundar l'any 1879. I des d'aleshores que s'han dedicat a endolcir-nos la vida amb productes com la mel, els torrons i els caramels. Con són anomenats la casa Alemany al seu poble, a Os de Balaguer? Atenció que les opcions s'assemblen molt.

 
Bloc 2: El segon bloc regal és un val per a dues persones per anar al Celler Castell del Remei a fer la visita amb tast de tres vins. Aquest setembre ens visitava al programa el Tomàs Cusiné, de la propietat del Castell del Remei, i ens parlava de la Ruta dels Vins de Lleida. Des de la Ruta volen incorporar experiències gastronòmiques locals vinculades a d'altres productes alimentaris del territori, i no només del vi. En aquest sentit, Torrons i Mel Alemany també estudien la creació de productes per afavorir experiències turístiques gastronòmiques. De quin tipus d'experiències estem parlant?

 


Les vostres dades de participació:

Segons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament per Ràdio Balaguer.
També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: webmaster@radiobalaguer.catLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt