Participació a les promocions del "FENT RUTA".


Consurs: TANCAT

En aquest apartat podeu participar al concurs del
Fent Ruta.


No és obligatori respondre a totes les preguntes, podent deixar una d’elles sense contestar i no optant així a aquell premi.
Només s’optarà al premi de les preguntes respostes correctament.

Només es permet una participació per persona, associada al seu DNI o NIE, essent vàlida només la primera participació.


Sortejem premis gentilesa del Castells de Lleida.Pregunta 1:--Si voleu aconseguir un dels 5 vals descompte, per realitzar la nova activitat al Castell de Montclar que han titulat “Escape Castle Adventure”, un joc de rol en viu, similar als Escape Rooms però amb algunes diferències. Aquí no hi ha càmeres sinó diferents personatges que interactuen amb els participants i l’acció del joc no té lloc en una o dues sales sinó en tot un castell de veritat, s’haurà de desxifrar diferents reptes, pistes i resoldre, així, la trama plantejada abans que s’acabi el temps establert. Per participar cal respondre a:

En quina comarca es troba ubicat el Castell de Montclar?

 

Les vostres dades de participació:
GUANYADORS

- “Escape Castle Adventure”:

Cèlia Camarasa
Albert Camps
Sandra Olives
Cristina Baldomà
Rosa Rodriguez


Segons el previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), els informem que les seves dades personals seran objecte de tractament per Ràdio Balaguer.
També els informem que en qualsevol moment tenen dret al seu accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades, mitjançant escrit, juntament amb l’acreditació de la seva identitat al següent correu electrònic: webmaster@radiobalaguer.catLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt