Dilluns 24 de Febrer
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram
Ajuntament de BalaguerPrograma destacat

NOTÍCIES

RÀDIO A LA CARTA
Informatiu 12-06-2019

Balaguer remodelarà la piscina coberta per oferir un servei de qualitat amb les màximes garanties d’ús i comoditat mentre es treballa en la possibilitat de fer-ne una de nova. La seva execució la decidirà la ciutadania en una consulta popular on es podran prioritzar altres projectes.

Inici del projecte ‘De la Mà, acompanyament a la Gent Gran’ adreçat a les persones majors de 65 anys que visquin a Balaguer. El projecte té l’objectiu de promoure un envelliment actiu de la gent gran

150 nens i 15 professors de 5 escoles de la regió Noguera Segrià Nord han assistit a la Fira FER per a futurs emprenedors rurals celebrada avui al consell comarcal de la Noguera. Es tractava d’alumnes de 5è dels centres de Corbins, Artesa, Ponts, Vallfogona de Balaguer i Vedruna Balaguer.

34.500 estudiants s’examinen de les proves d’accés a la universitat a partir d’aquest dimecres. 28.383 estudiants de segon de batxillerat i 2.772 estudiants de cicles formatius es presenten a les PAU

L’IPC se situa en l’1,2% al maig a Lleida. L’augment de preus es modera després de la gran pujada de l’abril

El Museu de la Noguera organitza una visita guiada al Pla d’Almatà en el marc de les Jornades Nacionals d’Arqueologia aquest diumenge 16 de juny

El Museu d’Arqueologia de Catalunya presenta a Balaguer l’exposició ‘La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis’. L’exposició es podrà veure del 13 de juny al 26 de d’octubre.

Comencen els treballs de restauració de les pintures barroques trobades a la Capella Nord de l’església de Butsènit d’Urgell, a Montgai. La voluntat és recuperar-les, tal i com ja es va fer l’any passat amb les de la capella Sud.

La Biblioteca Margarida de Monferrat acull avui el darrer taller Educar amb coaching sota el títol ‘Educar, per a què?” a càrrec de Blanca Sisó.

Creu Roja La Noguera organitza a partir d’aquest dimecres un Curs de primers auxilis en infants i nadons. L’objectiu principal del curs és dotar als participants d’uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis.

El CB Balaguer confirma que el tècnic Francesc Almira seguirà al capdavant del sènior masculí, el Sisvial Balaguer, la propera temporada després d’haver portat l’equip a 2a Catalana

El Club Futbol Balaguer anuncia les primeres renovacions de la temporada amb els noms dels centrecampistes Aleix Llusà i Mikel del Àguila. El club presenta avui el nou tècnic, Salva Cambray.

 

 

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a Instagram

Ajuntament de BalaguerLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt