Dijous 24 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pgina a Facebook Pgina a Twitter Perfil a InstagramLes ltimes notcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguertrobahoabalaguerNOTÍCIES

RÀDIO A LA CARTA
Informatiu 06-08-2020

A partir d’aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus. El pla està dotat amb 100.000 euros i les empreses que se’n poden beneficiar són aquelles que hagin patit una caiguda del 50 % de la seva activitat i que no facturin més de 150.000 anuals.

La Paeria de Balaguer reparteix aquesta setmana informació sobre com gestionar els residus voluminosos. L’acció és una de les campanyes per millorar l’aspecte i entorn de la ciutat iniciades des de les àrees de Medi Ambient i Cultura.

El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l’equip de govern de no controlar la despesa i haver d’apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

L’àrea de Medi de la Paeria de Balaguer ha procedit a la retirada dels nius de cigonya de les torres d’il•luminació del camp de futbol. S’han retirat per motius de seguretat i un cop acabada l’època d’aniament
Catalunya registra 758 nous casos de covid-19 confirmats per PCR i 10 defuncions. El risc de rebrot és molt alt i creix més de 4 punts i la velocitat de propagació del virus puja lleugerament.

Cubells ofereix casa a famílies amb fills per assegurar la continuïtat de l’escola. El consistori ha obert un concurs per escollir famílies amb, com a mínim, dos infants en edat escolar a les quals oferirà un lloguer assequible perquè s’instal•lin.

Pimec demana plans per reobrir el lleure infantil i avisa de les dificultats de les empreses del sector. La patronal subratlla que el sector dona feina a 8.000 persones .

Prop de 223.000 infants i joves participen en casals i colònies aquest estiu, una mica menys que anys anteriors.

La Diputació de Lleida treballa per generar una proposta territorial consensuada per convertir Lleida en el pol d’innovació digital del sector agroalimentari de Catalunya.

Unió de Pagesos rebaixa les expectatives i apunta a una “mala” collita d’ordi i pèsol i “normal” en blat i colza. El sindicat demana a Agricultura mesures per a les explotacions de cereal més afectades per les pèrdues de producció.

La DOP Pera de Lleida preveu una collita més curta però de gran qualitat. L’empresari Tatxo Benet apadrina l’inici de la recol•lecció de la varietat Conference.

46 cervesers artesans s’uneixen sota la marca COBEER-19 per recaptar fons per a entitats locals. El projecte té com a finalitat dedicar el 19% dels beneficis de cada cervesa seleccionada a lluitar contra la covid-19.

Creu Roja busca informadors i informadores d’oci nocturn per sensibilitzar el jovent en les mesures de prevenció per la Covid-19 a Balaguer, Lleida, Tàrrega, Mollerussa i Alcarràs.

Aquest dissabte a les 8 del vespre es celebrarà la Festa dels Anissets de Sant Domènec. Aquest any el programa s’ha modificat, no hi haurà missa però sí un concert de sardanes.

El nedador del CEN Balaguer, Arnau Pifarré, i el seu entrenador, David Pifarré, han estat seleccionats per participar en el Campus de Tecnificació Aleví de la Real Federación Española de Natación, que es celebrarà a Sabadell del 3 al 6 de setembre.

 

CULTURA
1 2 3 4 5 6
  • Festival Llavors
  • Harpia 2020
  • Piscina Coberta
  • Ajuts empreses covid 19
  • Troba-ho a Balaguer
  • Balaguer, Bústia ciutadana
Cicle Gaud de Cinema: Madre  Cinema
(25-09-2020)
Festival Llavors  Cultura
(Del 25-09-2020 al 26-09-2020)
IX Premis Ziryab 2020  Cultura
(30-09-2020)
Harpia 2020  Altres Festes
(03-10-2020)
Posa't la gorra  Societat
(11-10-2020)
Festa de la bicicleta 2020  Activitats
(17-10-2020)

ALTRES ACTES

 

Troba'ns a les xarxes socials:

Pgina a Facebook Pgina a Twitter Perfil a InstagramLes ltimes notcies al teu Telegram:

Telegram


Concurs
Participa al concurs del Fent Ruta.Concurs
PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D'ACTIVITATS PER LA COVID-19.


Ajuntament de BalaguerLlicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt