Agricultura impulsa un comitè científic que posi en valor la llet i els productes làctics dins una dieta saludable.
La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha anunciat aquest divendres que el departament promourà la creació d'un comitè científic que tindrà com a objectiu posar en valor la llet i els làctics en el marc d'un patró alimentari "saludable i sostenible". Segons ha explicat Serret en el decurs d'una visita al Laboratori Interprofessional Lleter , la proposta de creació d'aquest comitè s'inscriu entre les quinze propostes que està treballant el grup d'experts dins del Pla d'acció per a aquest sector.
El món educatiu, sanitari, professionals del sector i la societat en general seran el públic al qual s'adreçaran les accions que desenvolupi aquest comitè, que s'aplicaran en l'àmbit de la nutrició i salut, sostenibilitat i seguretat alimentària. Aquest comitè, que comptarà amb el suport de diferents universitats i col·legis professionals, està previst que es posi en marxa aquesta primavera.