Agricultura impulsa un comitè científic que posi en valor la llet i els productes làctics dins una dieta saludable.

Per Ràdio Balaguer
550 visites
3Ba87D42D4Be1Bc82C5B506731Cee2C0Vaques

La consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, ha anunciat aquest divendres que el departament promourà la creació d'un comitè científic que tindrà com a objectiu posar en valor la llet i els làctics en el marc d'un patró alimentari "saludable i sostenible". Segons ha explicat Serret en el decurs d'una visita al Laboratori Interprofessional Lleter , la proposta de creació d'aquest comitè s'inscriu entre les quinze propostes que està treballant el grup d'experts dins del Pla d'acció per a aquest sector.

El món educatiu, sanitari, professionals del sector i la societat en general seran el públic al qual s'adreçaran les accions que desenvolupi aquest comitè, que s'aplicaran en l'àmbit de la nutrició i salut, sostenibilitat i seguretat alimentària. Aquest comitè, que comptarà amb el suport de diferents universitats i col·legis professionals, està previst que es posi en marxa aquesta primavera.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar