Balaguer acull aquest cap de setmana la presentació del projecte Gustum, que fomenta el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat.
Balaguer acull aquest dissabte a la tarda, la presentació del projecte Gustum. Ho fa en el marc de la primera Jornada Tècnica de la Cuina de Proximitat organitzada pel Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord, l'Ajuntament de Balaguer i l'Oficina Comarcal del departament d'Agricultura dins de Fira Q.
La responsable del Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord, Gemma Cortada, explica tot seguit com neix i que pretén el projecte Gustum.
Àudio
La mateixa Gemma Cortada explica com serà la presentació del projecte.
Àudio
El projecte Gustum s'està aplicant en aquests moments a tota la zona de la comarca de la Noguera. Així ho afirma la mateixa Gemma Cortada, que comenta també les línies d'actuació a seguir en els propers mesos.
Àudio
Gemma Cortada també es mostra satisfeta pel canvi de concepte de la Fira de Balaguer.
Àudio
La Jornada Tècnica de la Cuina de Proximitat es complementarà amb l'explicació del projecte Aliments, persones i territori a càrrec de l'equip tècnic del GAL Noguera Segrià Nord. Així mateix, també està prevista una explicació i degustació de productes de proximitat com ara corder, conill, mel i oli a càrrec de l'Associació Noguera Cuina, que també parlarà de la cuina de proximitat.
Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=2944