El Consorci GAL Noguera-Segrià Nord ha organitzat per al dia 31 de juliol una jornada tècnica sobre com presentar productes agroalimentaris en equipaments visitables. Es farà a l'Espai Orígens de Camarasa.
El Consorci GAL Noguera-Segrià Nord ha organitzat per al dia 31 de juliol una jornada tècnica sobre com presentar productes agroalimentaris en equipaments visitables.
Aquesta jornada pretén donar a conèixer estratègies de presentació i difusió de productes agroalimentaris locals a través dels equipaments visitables del territori de la Noguera i del Segrià Nord, com a oportunitat per promoure la venda i consum de productes agroalimentaris, i al mateix temps donar un valor afegit a la dinamització del patrimoni històric i cultural.
La jornada comptarà amb un ponència sobre com fer les empreses agroalimentàries visitables; un exercici pràctic per treballar la idea d'experiència visitable en col·laboració amb els equipaments turístics i una breu presentació dels equipaments visitables del projecte Territori de Valor.
La jornada serà presentada per la presidenta del consell comarcal de la Noguera i presidenta del GAL Noguera Segrià-Nord, Concepció Cañadell, i el cap de l'oficina comarcal del departament d'Agricultura a la Noguera, Ildefons Mateu.
La jornada es farà a l'Espai Orígens de Camarasa de les 9.30h a les 14.00h.