El restaurant Cal Xirricló de Balaguer i El Celler de Montsonís han estat guardonats als premis Cartaví. Els premis valoren les millors cartes de vi amb l'objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes

Per Ràdio Balaguer
597 visites
Be5B230A0B23Af8Acc66669Cd2Ef5Eaepremiscartavi

Aquest passat dimarts es va fer entrega dels premis de la desena edició dels premis Cartavi, uns premis que tenen l'objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció́ dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes.

A la província de Lleida es van premiar quatre restaurants: El restaurant Cal Xirricló de Balaguer, en la categoria B; el restaurant El Celler de Montsonís, en la categoria C; el restaurant La Boscana de Bellvís, en categoria A,  i L'Era del Salasse de Salàs de Pallars, en categoria C.

Els premis valoren les millors cartes de vi amb l'objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants catalans,  així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a Catalunya.

En aquesta edició, l'Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l'INCAVI, de les 11 Denominacions d'Origen Catalanes, l'Associació Catalana de Sumillers i els patronats de turisme de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

Els premis, organitzats per l'Associació Vinícola Catalana, es van entregar al Palau Pedralbes de Barcelona i van presidits per la Consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar