El sector de la restauració i l'oci de Fira Q presenta aquest any com a principal novetat el concurs Dolç de Balaguer
Sense deixar de banda la gastronomia, enguany també s'ha volgut reconvertir aquest sector incloent-hi empreses d'esports d'aventura, empreses d'esdeveniments i noves sales d'oci, entre altres
El sector de la restauració i l'oci de Fira Q presenta aquest any una important novetat, el concurs Dolç de Balaguer per crear un producte com a marca de ciutat.
Organitzat per la Paeria i l' Associació Gastrobar conjuntament amb l'Associació de Comerciants Balaguer ACB 2021, la voluntat és que amb la participació de la pròpia ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia així com de la pròpia ciutat.
El concurs serà apadrinat aquest diumenge a la tarda per Miquel Guarro, xef pastisser, director de pastisseria del grup Hofmann i assessor internacional.
Pel que fa al sector de la restauració i l'oci, i sense deixar de banda la gastronomia, l'organització també ha volgut enguany reconvertir-lo una mica donant-hi cabuda a empreses dels esports d'aventura, empreses d'esdeveniments i noves sales d'oci, entre altres.