El sector de la restauració i l'oci de Fira Q presenta aquest any com a principal novetat el concurs Dolç de Balaguer

Per Ràdio Balaguer
483 visites

Sense deixar de banda la gastronomia, enguany també s'ha volgut reconvertir aquest sector incloent-hi empreses d'esports d'aventura, empreses d'esdeveniments i noves sales d'oci, entre altres

F44C8C393Af127542579E77Eee6C1Ca0Firaqbalaguerdissabtematimg1046

El sector de la restauració i l'oci de Fira Q presenta aquest any una important novetat, el concurs Dolç de Balaguer per crear un producte com a marca de ciutat.

Organitzat per la Paeria i l' Associació Gastrobar conjuntament amb l'Associació de Comerciants Balaguer ACB 2021, la voluntat és que amb la participació de la pròpia ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia així com de la pròpia ciutat.

El concurs serà apadrinat aquest diumenge a la tarda per Miquel Guarro, xef pastisser, director de pastisseria del grup Hofmann i assessor internacional.

Pel que fa al sector de la restauració i l'oci, i sense deixar de banda la gastronomia, l'organització també ha volgut enguany reconvertir-lo una mica donant-hi cabuda a empreses dels esports d'aventura, empreses d'esdeveniments i noves sales d'oci, entre altres.

 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar