Els panellets són protagonistes aquests dies dels aparadors de les pastisseries. A Pastisseria Graells de Balaguer conviuen els clàssics amb noves creacions i sabors
Els tradicionals panellets conviuen aquests dies als aparadors de les pastisseries amb altres propostes igual de dolces però menys tradicionals a casa nostra.
És el cas de Pastisseria Graells, on treballen per proveir als clients d'aquests dolços per un any en que esperen que les vendes siguin similars o fins i tot superiors a les de l'any passat.
Pere Graells, mestre pastisser de Pastisseria Graells, ha explicat a Ràdio Balaguer que treballen amb la previsió d'aquest lleuger increment de vendes en haver-hi un dia més de festa que l'any passat.
Pel que fa als gustos, tot i els tradicionals amb el pinyó o l'ametlla com a protagonistes, aquest any han incorporat dos nous sabors, el de menta amb xocolata i el de festucs.
Els preus s'han mantingut respecte a l'any passat a Pastisseria Graells. En aquest sentit és el client el que tria quina varietat prefereix, fins i tot les figuretes més elaborades.
A Catalunya es vendran uns 250 mil quilos de panellets durant la campanya de Tots Sants, que va començar ja fa uns dies i que s'allargarà fins dimecres.