Els productes de proximitat de la Noguera i el Pallars Jussà incrementen les vendes un 81% a Caprabo.
En l'últim any, Caprabo ha augmentat en un 81% les vendes de productes de petits productors i cooperatives agràries de les comarques de
Algunes de les categories de productes de proximitat que Caprabo ha introduït als seus supermercats en l'últim any són olis, olives, aigua, arrossos, caves, xocolates, pa, conserves vegetals, fruits secs, galetes, licors, mel, ous, vinagres, llet i derivats, llegums, embotits, conserves de peix, mantegues, salses, carns, peixos, formatges, fruita, verdura i patés. Entre aquests productes, es troba la totalitat de les Denominacions d'Origen Protegides (DOP) i la major part de les Indicacions Geogràfiques Protegides (IGP). En l'últim exercici s'han desenvolupat de manera intensa els productes frescos com xarcuteria, vedella, xai, elaborats càrnics i verdura de proximitat.
L'estratègia de proximitat de Caprabo compta amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació,