La Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell organitza per a la Fira d'Entitats del proper diumenge dia 23 d'octubre el primer concurs DESCOBRINT NOUS PLATS, adreçat a cuiners amateurs

Per Ràdio Balaguer
484 visites
2C280Aa861Ef3671Cb7Bc65A9E51Daafconcursnousplats2022

Sota el nom de DESCOBRINT NOUS PLATS, la Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell buscarà en el marc de la Fira d'Entitats d'aquest proper diumenge 3 noves propostes gastronòmiques de creació no professional a la ciutat de Balaguer.

La intenció és que els participants al concurs, totalment amateurs, presentin un plat inèdit en categoria de aperitiu-tapa, 1r plat, 2n plat o postres, segons explica una de les membres de la Societat, Maria Carme Puigpelat, en el programa de Ràdio Balaguer 'Més Enllà del Nas', que també destaca que el plat haurà d'estar cuinat a casa i que el dia del concurs caldrà portar-lo a l'estand de la Societat Gastronòmica, on només també hi haurà l'opció d'escalfar-lo al microones en cas de ser necessari.

Un cop presentats els plats, un jurat format per restauradors de la ciutat, que també són socis de l'entitat (Cal Xirrcló, el Sant Crist, la Dida, Les Roquetes, l'Hotel Balaguer i Pastisseria i Cuinats Graells), escollirà el millor en cada categoria. Ho explica la mateixa Puigpelat que també parla del premis, que no seran monetaris sinó que consistiran en que els membres del jurat inclouran els plats guanyadors a la carta dels seus establiments durant un temps.

 

Els plats seran valorats pel jurat aproximadament a les 11 del matí, per fer acte seguit l'entrega de premis.

Per participar del concurs cal inscriure's prèviament trucant a la Merceria Bonet, al telèfon 973445733, o bé a la Perruqueria Roser i Anna, al telèfon 973449082. El període d'inscripcions encara està obert.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar