L'ajuntament de Balaguer felicita el xef del restaurant Cal Xirricló de Balaguer pels èxits aconseguits al Congrés Internacional de Gastronomia Madridfusión.

Per Ràdio Balaguer
738 visites
Storage

 

L'ajuntament de Balaguer, mitjançant el seu alcalde, Josep Maria Roigé, ha felicitat el xef de Cal Xirricló, Marc Lorés, i el seu propietari, Francesc Molins, amb els quals ahir va mantenir una trobada, pels èxits aconseguits al congrés internacional de gastronomia Madridfusión, celebrat a la capital espanyola la passada setmana. 

El xef d'aquest restaurant balaguerí va rebre el primer premi del concurs de cuina creativa Gusti Negrini per les postres 'Paisatge terrós de tiramisú', així mateix també va ser reconegut amb el premi al millor maridatge per la barreja d'aquest plat amb el vi italià Brachetto d'Acqui DOCG de Braida. 

L'alcalde, Josep Maria Roigé, ha assenyalat que aquest reconeixement no només beneficia al restaurant sinó que contribueix a la promoció de Balaguer. 

En aquest sentit, ha destacat "el bon moment gastronòmic de la ciutat, on hi ha uns quants restaurants amb una oferta variada i de qualitat". 

Així mateix, ha animat a Mar Lorés i Francesc Molins a seguir treballant com fins ara perquè "estic convençut que aquest premi només serà el primer d'una colla d'èxits". 

També els ha emplaçat a mantenir futures col·laboracions per la promoció turística de la ciutat. 

A la trobada d'ahir, també hi van assistir el regidor de Cultura i Festes, Miquel Aige, i el regidor d'Esports i Joventut, Guifré Ricart. 

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar