El celler Castell del Remei aposta pels vins blancs amb 11 noves hectàrees.
Els cellers Castell del Remei reiteren la seua aposta pels vins blancs amb la plantació d'onze noves hectàrees de varietats d'aquest tipus, que amplien les actuals, entre les quals destaquen sauvignon blanc i garnatxa blanca, segons publica avui el diari Segre.
L'ampliació respon a l'actual tendència del mercat cap als vins blancs d'altura i el conseqüent increment de la seua demanda per part dels mercats internacionals.
Aquest raïm, juntament amb les etiquetes històriques del celler, busca enriquir els vins Gotim Blanc i Oda Blanc, entre d'altres.
Tomàs Cusiné, president i enòleg del celler, va destacar que "Castell del Remei és un lloc idoni pel cultiu d'aquestes varietats" i, juntament amb el seu equip, vol potenciar-lo "aprofitant les argiles característiques del terra de la finca". El celler ja compta amb diverses parcel·les de vinyes blanques de muntanya, ubicades a uns
Els cellers Castell del Remei compten amb una trajectòria de més de dos segles. Va iniciar la seua activitat vinícola el