El Celler Rubió de Sòls organitza el dissabte dia 4 de març l'activitat ‘'Enòlegs per un dia''

Per Ràdio Balaguer
363 visites
De7310817715C9E7052579C50E2046F93301826099159324227567976039495426436032946N

Es tracta d'un taller pràctic d'elaboració de vi, a càrrec de l'enòloga Judit Sogas, per ampliar els coneixements i conèixer de primera mà alguns dels secrets del celler. A més els assistents compten amb l'obsequi de poder-se emportar el vi elaborat.

El taller es farà de 10h a 13h i per participar cal reserva prèvia al telèfon 690 872 356 o bé al correu juditsogas@gmail.com www.rubiodesols

 

El Celler Rubió de Sòls ha programat per aquest 2023 un any ple de novetats i activitats molt variades per tot tipus de públic.

Una de les primeres va tenir lloc el passat dissabte 4 de febrer amb un TALLER D'AROMATERÀPIA, del qual se'n faran tres sessions a l'any, a càrrec de la sommelier Isabel Zaro, productora de la plataforma Jabones de Luna.

Una altra de les activitats d'enguany és ENÒLEGS PER UN DIA, amb una sessió cada mes, la propera de les quals es fa aquest dissabte dia 4 de març d'11 a 13 h. És una de les activitats més diferents i especialitzada del celler. És realment recomanable pels mes enòfils i els enamorats del vi que vulguin ampliar els seus coneixements i conèixer de primera alguns dels secrets d'elaborar un vi. Els assistents s'enduran com a obsequi el seu vi elaborat, segons també comenta Judit Sogas, que diu que aquesta és una altra de les activitats estrella de la programació d'enguany.

Totes les activitats estan pensades per a tots els públics i tindran lloc els dissabtes i diumenges des del mes de febrer fins al novembre. Ens ho ha explicat la mateixa Judit Sogas que també parla del  IOGA I VINYA, una activitat ja estrenada a finals de l'any 2022 i que enguany repetirà després de l'èxit obtingut.

El IOGA I VINYA està previst fer-la durant la primavera, l'estiu i la tardor, especialment per ser èpoques de l'any amb acompanyament dels colors de la vinya i així poder gaudir d'una sessió de IOGA complerta envoltada de la vinya i la natura salvatge del territori.

La resta d'activitats previstes al celler per aquest 2023 són:

VINYA I ESTRELLES on s'ofereix des de la visita guiada per les vinyes, el celler i el tast de vins fins a un sopar maridatge amb productes de proximitat del MONTSEC i la sessió de cel tematitzada segons l'ocasió.

ENOGASTRONOMIA: És una altra de les novetats d'enguany i es tracta de la combinació d'un maridatge de vins amb cuina. Un taller de cuina participatiu per aprendre els secrets que s'amaguen en la CUINA DEL VI.

I MUSICA I VI: És també una altra novetat que proposa sessions especials amb músics del territori.

Durant l'any, d'altra banda, també hi haurà guiatges pel territori amb visites al Castell de Rubió de Sòls principalment, i d'altres propostes relacionades amb la natura.

Totes els activitats aniran acompanyades amb el guiatge de la vinya, el celler i el tast de vins a càrrec de l'enòloga i propietària Judit Sogas i Sánchez.

Per participar cal reserva prèvia al telèfon 690 872 356 o bé al correu juditsogas@gmail.com www.rubiodesols.cat

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar