El passat dissabte dia 5 de setembre va tenir lloc al barri del Grup Sant Crist de Balaguer la revetlla de barri que any rere any te lloc el primer dissabte del mes de setembre amb un ampli ventall d'activitats entre les quals destaquen el 9è concurs de c
Un total de 12 plats es van presentar al concurs de cuina resultant els guanyadors:
Adela Navarro que es va endur el primer premi amb l'elaboració d'un FLAM NATURAL DE PINYA.
Pascual Caubet que va aconseguir el segon amb COCA D'ESCALIVADA AMB BOLETS.
I el tercer premi que va recaure a Antonieta Alonso amb el plat: CONILL ESTOFAT AMB XOCOLATA.
El jurat, encapçalat pel conegut restaurador Josep Mª Morell ho varen tenir molt difícil per tal de deliberar i atorgar els premis ja que el nivell era molt alt. Tot així, tots els participants varen sortir premiats.
En aquesta festa també hi va assistir l'alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà i la regidora de Serveis Socials Montse Serra, els quals també varen ser membres del Jurat.
En acabar el concurs els veïns van fer un sopar de germanor on van degustar un plat ben típic com fou vedella tendra dels Pirineus estofada amb jardinera.