El Tercer Espai, seu d'AFAN, acollirà un curs de tapes i canapès a càrrec de Txica dxef. Sota el nom 'aprenem i tastem' inclourà 6 sessions de cuina i maridatge amb la presència dels cellers de la comarca
Tots els dijous a partir del 12 de maig i fins al 16 de juny, es farà un curs de "tapes i canapès" a Balaguer. Serà de 7 a 9 del vespre al Tercer Espai del carrer Miracle n. 30.
La intenció del curs és que els assistents puguin conèixer producte de proximitat mentre s'aprèn petites tècniques i coses pràctiques de cuina.
En total seran 6 sessions que es dividiran entre la primera part dedicada a la cuina i els consells i una part final de degustació dels plats cuinats i el maridatge amb el vi. Eva Txica dxef ha explicat a Ràdio Balaguer com serà la primera sessió.
Txica dxef també explica que amb aquestes sessions es posa especial interès en conèixer el producte de proximitat i la tasca que fan els productors locals.
Els interessats poden inscriure's a les 6 sessions per 100 euros o a sessions individuals al preu de 20 euros cada una. El preu inclou l'assistència al curs i la degustació dels plats cuinats i del ví amb l'enòleg dels cellers convidats.
A més, el mateix format de curs es realitza els dimecres també de 7 a 9 de la tarda a Artesa de Segre.
Els interessats en participar del curs poden contactar al telèfon 657 04 34 01, a l'enllaç d'inscripció del perfil d'Instagram de @txicadxef o bé al correu electrònic txicadxef@gmail.com
Txica dxef és una cuinera a domicili especialitzada en cuina casolana i productes ecològics de proximitat. A banda d'aquest servei disposa també d'una foodtruck amb la que assisteix a diferents esdeveniments amb forta implicació de proximitat.