Fira Balaguer i el departament d'Agricultura organitzen el Primer Concurs Gastronòmic La mel i les postres. Està adreçat a tothom i se celebrarà el dia 2 de maig, en el marc de la Jornada Tècnica de la mel, que tindrà lloc per tercer any consecutiu din
El responsable de l'oficina comarcal del DAR a la Noguera, Ildefons Mateu, explica tot seguit el perquè s'ha decidit organitzar aquest concurs.
Audio
El mateix Ildefons Mateu ha explicat que el concurs està a obert a tothom que hi vulgui participar.
Audio
També, dins la jornada d'apicultura que tindrà lloc el 2 de maig, hi haurà el segon concurs de mel Reina de mels que va orientat als apicultors per tal que presentin les seves millors mels.
D'altra banda, en el marc de la III Jornada tècnica de la mel, s'han previst un total de tres conferències adreçades als apicultors però també a tots els interessats en el món de la mel i les abelles.
El responsable del DAR ens les comenta tot seguit.
Audio
Per acabar la jornada del dos de maig tindrà lloc una presentació de La Noguera i la cuina de la mel a càrrec dels prestigiosos cuiners del nostre territori, Mercé Camins, del Restaurant Casa Mercé de Fontdepou; i Josep Sanchez i Ricard Zamora, del Restaurant la Solana de Foradada.
Des de l'organització confien que la jornada tècnica de la mel d'enguany aplegui uns 120 apicultors de tot Catalunya.
Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1357