Fira Balaguer va tancar ahir les portes de la 48 ena edició amb un balanç molt positiu, tot i la situació de crisi actual. El certamen, pel qual han passat milers de persones durant tot aquest llarg cap de setmana, ha comptat aquest any amb 170 expositors

Per Ràdio Balaguer
609 visites
Storage
Fira Balaguer va tancar ahir les portes de la 48 ena edició amb un balanç molt positiu, tot i la situació de crisi actual. El certamen, pel qual han passat milers de persones durant tot aquest llarg cap de setmana, ha comptat aquest any amb 170 expositors i ha potenciat, sobretot, el sector agroalimentari.

Des de Fira Balaguer consideren molt encertat haver apostat per la potenciació d'aquest sector en un any en què s'ha notat la difícil situació que travessa el món de la construcció i l'habitatge, que ha disminuït força la seva presència al certamen.

Així valorava ahir, durant l'acte de clausura, la directora del certamen, Antonieta Martínez, la Fira d'enguany.

Audio

La mateixa directora avançava que de cara a la propera edició continuaran en aquesta mateixa línia amb la promoció de nous productes agroalimentaris tot i que sense deixar de banda sectors també molt presents dins de Fira Balaguer i que li han donat i li donen encara avui part de la seva identitat.

Audio

Fira Balaguer ha acollit aquest llarg cap de setmana una exitosa tercera jornada tècnica de la mel, amb força públic en totes les xerrades, i el primer concurs de postres amb mel, també amb una molt bona acollida; la promoció en un únic espai de tots els olis que es fan a la Noguera; i la presentació de la marca de carn “El Nostre Corder”.

A més, entre moltes altres activitats, també s'ha celebrat una nova edició del concurs de Paletes de les Terres de Lleida, la Mostra Nacional de Coques de Recapte i Samfaina, i la Trobada de Puntaires “Ciutat de Balaguer”.

Fira Balaguer va ser clausurada ahir a la tarda pel conegut gastrònom Isma Prados que, abans de fer el recorregut pel recinte firal, va protagonitzar, conjuntament amb tres cuiners més de la comarca de la Noguera, una taula rodona sobre tècniques de cuina saludables i productes autòctons, una xerrada a la qual també va assistir un nombrós públic.

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=1379

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar