Judit Sogas, enòloga del Celler Rubió de Sòls, ha presentat aquest dilluns a l'Espai del Producte de Proximitat de Fira Q Balaguer el nou vi rosat Sols X, Rosat Rosé

Per Ràdio Balaguer
437 visites
5B6554931B9695Da18968Cfb70Ab5A6Dimg8718

Segons explica Judit Sogas, es tracta d'un vi de criança fet amb Ull de Llebre 100%. Envellit amb barrica de roure durant 5 mesos i amb el seu toc personal.

La presentació s'ha fet en el transcurs d'un taller de tast on també ha presentat uns del vins més reconeguts del celler, el blanc Sols Xarel.

Recordem que el Celler Rubió de Sòls ha programat per aquest 2023 un any ple de novetats i activitats d'enoturisme molt variades i adreçades a tot tipus de públic.

Una de les novetats previstes és una TALLER D'AROMATERÀPIA, del qual se'n faran tres sessions a l'any. Una altra de les activitats d'enguany és ENÒLEGS PER UN DIA, amb una sessió cada mes.

Com a novetat també destaca l'activitat anomenada ENOGASTRONOMIA. Es tracta de la combinació d'un maridatge de vins amb cuina. El MUSICA I VI, és també una altra novetat que proposa sessions especials amb músics del territori.

També continuen activitats ja consolidades com el IOGA I VINYA o el VINYA I ESTRELLES on s'ofereix des de la visita guiada per les vinyes, el celler i el tast de vins fins a un sopar maridatge amb productes de proximitat del MONTSEC i la sessió de cel tematitzada segons l'ocasió.

Durant l'any, d'altra banda, també està previst fer guiatges pel territori amb visites al Castell de Rubió de Sòls principalment, i d'altres propostes relacionades amb la natura.

Totes els activitats van acompanyades amb el guiatge de la vinya, el celler i el tast de vins a càrrec de l'enòloga i propietària Judit Sogas i estan pensades per a tots els públics. Tenen lloc els dissabtes i diumenges des del mes de febrer fins al novembre.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar