L'Associació de Joves de Vilanova de Meià organitza diverses propostes per aquests dies festius, la major part d'elles entorn a la gastronomia, amb noms com Sergi de Meià com a protagonistes
L'associació de Joves de Vilanova de Meià organitza diverses propostes per aquests dies festius, la major part d'ells entorn a la gastronomia.
El divendres a la zona poliesportiva es farà una jornada gastronòmica, que començarà a les 12 del migdia amb un taller d'aperitius de proximitat i de temporada. Aquesta activitat, a càrrec de Mireia Galtés, té un preu de 12 euros i inclou 5 aperitius i una consumició.
A banda d'aquesta proposta se'n faran 3 més. Es tracta d'un showcooking i degustació d'arrossos amb el cuiner Sergi de Meià, que inclourà un taller personalitzat de vins del celler Rubió de Dols amb Judit Sogas, i una demostració d'emplatat artístic i degustació de postres primaverals amb Martina Giurgi. Aquesta proposta completa té un preu de 30 euros.
Per assistir a qualsevol de les dues propostes cal reservar plaça enviant un Whatsapp al telèfon 653 510 536.
A banda d'aquesta proposta gastronòmica, el mateix divendres a la tarda es farà una xerrada i berenar sobre les perspectives LGTBI i com deixar enrere els prejudicis. Es farà a la sala 1 d'Octubre de l'ajuntament i serà gratuïta.
Els actes acabaran dissabte a partir de la mitjanit amb una nit de gresca per al jovent a la zona poliesportiva.