L'espai gastronòmic de la Diputació de Lleida, Aliments del territori i tu, ubicat al sector del producte de proximitat, acull durant tot el cap de setmana presentacions, tastos i elaboracions fetes amb els millors productes del territori

Per Ràdio Balaguer
464 visites

En el marc d'aquest espai també se celebra la XXXV Mostra nacional de coques de recapte i samfaina amb la participació de 16 forners i pastissers de la comarca

30Bb465F53D2Ba27Aa3Cf604Bfe62104Firaqbalaguerdissabtemata7T01247

Un any més, i dins el marc de Fira Q, la Diputació de Lleida hi és present amb un gran escenari dins l'espai del producte de proximitat, Aliments del territori i tu. L'espai compta amb la participació de diferents productors i associacions de productors que donen a conèixer els seus productes.

En aquest espai hi ha també la tradicional Mostra de coques de recapte i samfaina , organitzada per l'Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell. En ella, i prèvia adquisició d'un tiquet, es poden assaborir diferents talls de coca, una copeta de vi, aigua i un bon cafè.

També en el marc de l'espai dedicat als productes de proximitat  s'ha celebrat aquest dissabte al matí la XIV Jornada Tècnica de la Mel. La jornada d'enguany, organitzada pel Departament d'Acció Climàtica amb la col·laboració de l'Associació d'Apicultors Lleidatans, ha tractat temes relacionats amb aspectes sanitaris de les abelles i s'ha presentat un programa de vigilància i lluita contra la varroasi i sobre la influència de les radiacions en la salut de les persones i de les abelles.

Paral·lelament a la jornada també ha tingut lloc el tradicional concurs Reina de mels.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar