Promoció dels productes alimentaris de la Noguera al Gastronòmic Fòrum de Barcelona

Per Ràdio Balaguer
283 visites

Aeacd0032C7E04Df7Ad3E9B15E997Fc9Gastronomicbarcelona2024

El dia 5 de novembre productors alimentaris i restauradors de la Noguera van participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona a l'estand del Consell Comarcal de la Noguera, ubicat dins de l'espai Aliments del Territori  i Tu de la Diputació de Lleida.

 

Les empreses de la Noguera que hi van assistir són Torrons i Mel Alemany, Cerveses Ponent, Pla Oví (carn de corder de pastura) i Txica Dxef (restauradora). A més, a l'espai de cuina en directe "El rebost de Catalunya" Torrons i Mel Alemany va presentar el seu nou producte, "Mà de Sant",  begudes refrescants i naturals amb menta fresca o farigola pura i un toc de mel.

 

En representació del Consell Comarcal de la Noguera van assistir-hi el president, Miquel Plensa; el conseller de Turisme,  Xavier Castellana, i les tècniques de Promoció Econòmica, Mireia Carrera, de Turisme, Anna Paüls, i de Desenvolupament Local, Caterina Rúbies.

 

El Gastronòmic Fòrum de Barcelona és el saló de referència per a l'hostaleria, la gastronomia i la restauració organitzat per Fira de Barcelona, que en l'edició d'enguany ha aplegat més de 350 empreses i ha organitzat més de 100 ponències, demostracions de cuina en directe i debats que convidaven a reflexionar sobre la restauració del futur.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar