Un cruixent de sabors catalans, del restaurant Can Miquel 24 hores, la tapa guanyadora de la I edició de 'Food Explorers' a Balaguer.
La tapa 'Cruixent de sabors catalans', formada per un rotllet cruixent de pasta brick, farcit d'escalivada amb làmines de bacó i formatge de cabra sobre una base de salsa romesco i tomàquet confitat, ha sigut la guanyadora de la primera edició del 'Food Explorers' a Balaguer.
El plat, elaborat pel xef Cristian Bruque del restaurant Can Miquel 24 hores, situat al polígon Campllong, ha estat seleccionat entre els 25 establiments d'hostaleria de la ciutat que han participat en la primera 'Food Explorers' de Balaguer, que han mostrat la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local.
La marca de cerveses San Miguel, en col·laboració amb l'Associació Gastrobar i el suport de l'Ajuntament de Balaguer, van engegar la primera edició de 'Food Explorers', que es va celebrar del 28 al 31 d'agost i del 4 al 7 de setembre a la capital de la Noguera.
Durant els dies de la Ruta, els creadors de les tapes van estar assessorats pel xef Juan Pozuelo amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió. El jurat ha puntuat la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de cada tapa i ha seleccionat d'entre totes la Millor Tapa 2017.