Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies comarcals

19-12-2017

Un grup d'alumnes de quart d'ESO de l'Escola Vedruna Balaguer participen en un programa Erasmus. El projecte es du a terme juntament amb tres escoles més, una de Portugal, una de Bulgària i un altra de Romania.

Un grup de 18 alumnes de 4t d’ESO de l’escola Vedruna Balaguer participa durant dos cursos en el programa europeu Erasmus . El projecte s’anomena ‘Start Up your Career Successfully’ (Comença la teva carrera professional amb èxit) i intenta ajudar els joves a preparar el seu futur professional. Aquest projecte es du a terme juntament amb tres escoles més, una de Portugal, una  de Bulgària i un altra de Romania. 

Durant dos anys fan un curs de Business English  online i diversos projectes relacionats amb el tema. Reflexionen sobre quines són les competències que necessitaran en el mercat laboral, com s’han de preparar i quines seran les professions del segle XXI. 

El projecte implica diverses trobades internacionals amb els companys de treball de les altres escoles. La primera trobada ha estat del 10 al 16 de desembre en la qual un grup de sis alumnes i dues professores han estat a Montijo, Portugal.  


Altres notícies comarcals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt