Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

La Noguera de prop

La Noguera de prop vol ser un espai de conversa amb els diferents alcaldes de la comarca per conèixer de més a prop cadascun dels municipis que conformen la Noguera. 

Emissió: Els tercer dimarts de cada mes a les 9 del mati i re difusió a  les 8 del vespre.         
Direcció i presentació: Sònia Arimany.
 


Galeria d'imatges:

Mingo SabanÚs, alcalde d'Artesa de Segre.
Francisco GarcÝa, alcalde de Ponts.
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

La Noguera de prop 14-07-2022

Parlem del pressupost del Consell Comarcal, de la gestió de residus a la comarca, i dels projectes de l’àrea de Joventut i Serveis Socials

La Noguera de prop 21-06-2022

Aquest programa La Noguera de prop, ens acompanya la gerent del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, Gemma Cortada. Amb ella parlarem dels ajuts Leader; del projecte FER-Futurs Emprenedors Rurals i del projecte Territori de Valor per difondre els atractius del territori.

Consell Noguera 22-03-2022

Aquest programa La Noguera de prop parlarem amb l’Anna Maria Calvís, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera i consellera comarcal de les àrees de Joventut i Serveis Socials. Amb ella conversarem sobre cursos i tallers, sobre la convocatòria d’ajuts al Pràcticum Odisseu i també sobre la Jornada de Networking entre joves i empreses el proper 11 d’abril.

En l’àmbit de Serveis Socials, parlarem sobre la mesa de coordinació que s’ha creat per fer front a una possible arribada de persones refugiades per la guerra d’Ucraïna, sobre la Taula de Participació contra el Maltractament a la Gent Gran així com de la nova convocatòria d’ajuts per al lloguer adreçats a la gent gran.

La Noguera de prop, Mingo Sabanés, 23-11-21

En el programa La Noguera de prop d’aquest parlarem amb l’alcalde d’Artesa de Segre, Mingo Sabanés, que deixarà el càrrec el proper mes de gener. Amb ell farem balanç dels 14 anys que ha estat alcalde i dels 12 que va exercir com a regidor. Parlarem també de projectes passats, presents i futurs.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 21-10-2021

En el programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Amb ell farem balanç de la gestió dels residus a la comarca i de la prova pilot amb contenidors tancats que s’està fent al municipi de Les Avellanes.

També conversarem sobre la campanya “A la Noguera selecciclem” que aquest curs es farà arribar a les diferents escoles de la comarca; sobre la campanya “Per elles” i sobre les Aules de Formació de la Noguera.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 29-06-21

En el programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Avui parlarem dins l’àrea de residus: de l’acabament dels tres dics de contensió, de la prova pilot amb contenidors tancats que s’està fent al municipi de Les Avellanes, i l’instal·lació nous contenidors per a la recollida selectiva d’oli de cuina usat i olis vegetals.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 22-04-2021

En el programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Avui repassarem qüestions relacionades amb el Consell Comarcal.

Parlarem d’instal·lacions relacionades amb la gestió de residus, dels serveis de recollida selectiva. Veurem la convocatòria d’ajuts per a l’adequació d’habitatges de persones grans, i la convocatòria dels ajuts al menjador per al curs vinent. I finalitzarem el programa parlant de diferents col·laboracions que des del Consell Comarcal tenen amb diferents entitats o associacions aquí a la comarca de la Noguera, concretament a dues d’elles els han fet una donació de material de protecció contra la Covid.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 23-02-2021

Al programa La Noguera de prop parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Amb ell repassarem els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya; dels ajuts del programa Pràcticum Odisseu; de la posada en marxa del Banc de productes de suport i del servei clic.cat de transport a la demanda.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 24-12-2020

Al programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, sobre Plans de reactivació socioeconòmica, pràctiques de garantia juvenil, menjadors escolars… i de la situació per la pandèmia.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 18-06-2020

En el programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Parlarem de quina ha estat la tasca del Consell Comarcal durant tots aquests mesos de confinament. Després parlarem de l’inici del retorn de l’atenció presencial amb cita prèvia.

La Noguera de prop, Anna Maria Calvís, 21-05-2020

La Noguera de prop, conversem amb Anna Maria Calvís, vicepresidenta i consellera de les àrees de Serveis Socials i Joventut, que ens parlarà sobre les activitats i els serveis que s’estan duent a terme en aquestes àrees de SS i Joventut.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 30-04-2020

En el programa La Noguera de prop, parlarem amb el president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Parlarem de la represa d’activitat a les deixalleries de Balaguer, i sobre altres serveis que fa el Consell Comarcal dins d’aquesta pandèmia i confinament.

La Noguera de prop, Jordi Oronich, 20-02-2020

En el programa La Noguera de prop, tenim avui amb nosaltres al gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Jordi Oronich.

Amb ell parlarem: d’un nou servei de recollida de paper i cartó per a les empreses de la comarca, de la quarta jornada de Networking prevista per al dia 7 d’abril, de la convocatòria dels ajuts del programa Odisseu, i recordarem la presentació que es va fer el passat divendres pel que fa al servei de dinamitzadors cívics per a l’emancipació juvenil.
Acabarem el programa parlant dels Consells Comarcals de la Noguera, el Segrià i l’Urgell que recentment han declarat de forma conjunta més finançament per als Serveis Socials. I breument repassarem el pressupost aprovat a finals de l’any passat.

La Noguera de prop, Eugènia Puig-Gròs, 23-01-2020

En el programa La Noguera de prop, tenim avui amb nosaltres a la nova alcaldessa d’Albesa Eugènia Puig-Gròs. Primer escoltarem un petit resum del poble d’Albesa i els seus nuclis. I parlarem amb Eugènia sobre la seva pujada a l’alcaldia.

La Noguera de prop, Anna Maria Calvís, 19-12-2019

La Noguera de prop, conversem amb Anna Maria Calvís, vicepresidenta i consellera de les àrees de Serveis Socials i Joventut, que ens parlarà sobre: l’espai estratègic de coordinació comunitària de la Noguera, del banc de productes de suport a la comarca, i de la trobada de centres de secundària que es va celebrar el passat dia 13.

La Noguera de prop, Xavier Castellana, 21-11-2019

La Noguera de prop, conversem amb el nou alcalde de Vallfogona de Balaguer, Xavier Castellana. Primerament escoltarem un petit resum del poble de Vallfogona i els seus nuclis. I tot seguit parlarem amb Xavier sobre les eleccions del passat maig, on va passar a ser alcalde del poble i van revalidar els sis regidors.

La Noguera de prop, Miquel Plensa, 24-10-2019

Parlem amb Miquel Plensa, President del Consell Comarcal de la Noguera.

La Noguera de prop, Concep Cañadell, 13-06-2019

La Noguera de prop, conversem amb la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell. Concep Cañadell revalida l’alcaldia, però no revalida la presidència del Consell Comarcal, en parlem de tot i farem balança dels quatre anys que si a presidit el Consell.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt