Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

Pensa amb el CAP

Programa dedicat al món de la salut, que informa de les diferents campanyes, programes i activitats del CAP de Balaguer i del departament de Salut de la Generalitat. 

Emissió: El tercer dimarts de cada dos mesos a les 9 del mati i re difusió a les 8 del vespre.
Realització: CAP de Balaguer.
Direcció i presentació: Sonia Arimany i Equip del CAP de Balaguer. 
 


Galeria d'imatges:

Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

Pensa amb el cap 27-09-22

En el programa Pensa amb el CAP parlarem dels factors de risc cardiovascular, de l’alimentació saludable, també dels factors de risc psicosocials, del benestar emocional i del sedentarisme.

Ho farem amb diferents professionals de l’ABS Balaguer: Núria Cabrerizo, dietista i nutricionista; Oriol Solé Barriga, referent de Benestar Emocional; Núria Prado, infermera familiar i comunitària i Júlia Martí i Lorena Botanch, totes dues llicenciades en INEFC i referents del programa EUPAP (European Model for Physical Activity Prescription).

Pensa amb el cap 24-05-2022

Aquest ‘Pensa amb el CAP’ parlarem de la incorporació de la figura del Dietista-Nutricionista en l’Atenció Primària i Comunitària a l’Àrea Bàsica de Salut.
En parlarem amb la infermera del CAP de Balaguer, Núria Prado, i amb la persona que exercirà com dietista i nutricionista a partir d’ara, Núria Cabrerizo.

Pensa amb el cap 26-04-2022

Aquest Pensa amb el CAP, l’infermera Núria Prado ens donarà consells i recomanacions per viure més, millor i amb més salut.
L’esperança de vida a Catalunya és de les més elevades del món.

El nombre de persones grans augmenta progressivament i es preveu que aquest increment en el futur es mantingui.
Des del CAP de Balaguer ens donaran un seguit d’idees per tal de viure més i millor, i per fer salut a mesura que ens anem fent grans.

Pensa amb el cap 29-03-2022

Aquest Pensa amb el CAP parlarem de l’ús i abús de les pantalles en nens i adolescents i de com els afecta.

Ens ho explicaran la Núria Prado, infermera del CAP de Balaguer, i la Karen Rosero, estudiant d’últim curs d’infermeria a la Universitat d’Andorra.

Totes dues parlaran també de com identificar que l’ús de les pantalles és un problema i ens donaran diferents recomanacions per utilitzar bé aquests aparells.

Pensa amb el cap 22-02-2022

En programa Pensa amb el CAP, parlarem del Centre d’Atenció Primària i dels serveis i tipus d’atenció que ofereix.

També de la programació de visites i de com utilitzar la plataforma “La meva salut”.

Tot plegat ens ho explicarà la infermera del CAP de Balaguer, Núria Prado.

Pensa amb el cap 25-01-2022

En el programa Pensa amb el Cap parlarem sobre els beneficis de l’exercici físic i del grup de caminades del CAP de Balaguer.

Pensa amb el cap 28-12-2021

En el programa Pensa amb el Cap parlarem de la figura del referent de benestar emocional i salut comunitària que s’ha incorporat recentment a l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer. En parlarem amb la Neus Arola, infermera de l’ABS Balaguer i referent de comunitària i del programa Salut i Escola, i amb l’Oriol Solé, psicòleg general sanitari i referent de benestar emocional i salut comunitària.

Pensa amb el CAP 22-11-2021

Aquest ‘Pensa amb el CAP’, un programa realitzat pel CAP de Balaguer, parlarem d’algunes de les accions que es faran a Balaguer en motiu de la Marató de TV3, que enguany tracta sobre la salut mental, També parlarem de la Taula de la Salut Mental de la Noguera, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Balaguer, i coneixerem més a fons l’Associació Salut Mental la Noguera

Pensa amb el CAP 26-10-2021

Aquest ‘Pensa amb el CAP’ parlarem de la campanya de vacunació contra la grip, que a Balaguer començarà el pròxim 2 de novembre. En parlarem amb la Laura Farré, gestora del tema de vacunacions al CAP de Balaguer.

Pensa amb el CAP 11-10-2021

Aquest ‘Pensa amb el CAP’, parlarem de l’ansietat, de quins problemes comporta, i de què podem fer-hi al respecte, amb uns consells de la mà de la Irene Espinosa, infermera especialitzada del Cap de Balaguer.

Pensa amb el CAP 22-06-2021

En el programa ‘Pensa amb el CAP’ parlarem de la pandèmia, en especial, del calendari de vacunacions i de com ho hem de fer per vacunar-nos. També parlarem sobre els cops de calor, sobre qui té més risc de partir-los, com els podem reconèixer i tractar-los i, sobretot, com prevenir-los.

De tot plegat, en parlarem amb la Núria Prado, infermera de l’ABS de Balaguer.

Pensa amb el CAP 27-04-2021

En el programa ‘Pensa amb el CAP’ parlarem de l’estudi que s’ha donat a conèixer recentment i que determina que l’ecografia pulmonar presenta una major precisió que la radiografia toràcica per diagnosticar la pneumònia causada per la COVID-19.
En parlarem amb un dels autors de l’estudi i l’investigador principal, el doctor Xavier Martínez, del CAP de Balaguer.

Pensa amb el CAP 26-01-2021

En el programa ‘Pensa amb el CAP’ de Ràdio Balaguer parlarem sobre la intervenció dels Treballadors Socials Sanitaris de l’ABS de Balaguer durant l’estat d’alarma. Ho farem amb la Carme Piqué i la Laura Olivart, treballadores socials de l’Àrea Bàsica de Salut de Balaguer i la Rebeca Medialdea, treballadora social del Centre Sociosanitari Hestia de Balaguer.

Pensa amb el CAP 29-12-2020

En aquest programa ‘Pensa amb el CAP’ parlem de les afectacions de la covid-19 amb la nostra salut. Les pròpies de la infecció, però també aquelles relacionades amb el confinament i que han afectat aspectes com la dieta i el son. En parlarem amb el doctor Jesús Pujol, metge de família del CAP de Balaguer i investigador de l’Institut d’Investigació Jordi Gol.

Pensa amb el CAP 27-10-2020

En el programa ‘Pensa amb el CAP’ parlarem de la campanya de vacunació contra la grip amb dues infermeres del Centre d’Atenció Primària, la Isabel Segarra i la Núria Tribó, que també explicaran perquè aquest any és tan important vacunar-se i quina diferència hi ha entre la grip i la COVID-19.

Pensa amb el CAP 23-06-2020

En el programa ‘Pensa amb el CAP’ parlarem amb la Neus Arola, referent i coordinadora de comunitària del CAP de Balaguer. Parlarem sobre la bústia de recollida de situacions que ha posat en marxa el Centre d’Atenció Primària de Balaguer, i donarem uns consells bàsics per prevenir les oles de calor.

Pensa amb el CAP 25-02-2020

Aquest dimarts, al programa ‘Pensa amb el CAP’, parlarem del ronc, de les apnees del son i de com es poden tractar. Ho farem amb el doctor Jesús Pujol, metge de família del CAP de Balaguer.

Pensa amb el CAP 28-01-2020

El ‘Pensa amb el CAP’ d’aquest dimarts, 28 de gener, parlarà del Procés Comunitari i de la primera Taula Territorial a Balaguer impulsada per l’Espai Estratègic de Coordinació Comunitària de la Noguera.

Hi intervindran Montse Farreny, coordinadora de programes de salut pública a la Noguera; Anna Solà, tècnica comunitària dels Serveis Socials del Consell Comarcal; i Neus Arola, referent i coordinadora de comunitària del CAP de Balaguer.

Pensa amb el CAP 26-11-2019

El programa ‘Pensa amb el CAP’ del mes de novembre el volem dedicar a parlar de la cefalea, el mal de cap. Ho farem amb el doctor Álvaro Rico, metge resident de medicina familiar i comunitària del Cap de Balaguer.

Pensa amb el CAP 29-10-2019

En aquest programa del ‘Pensa amb el CAP’ parlem de la grip i la campanya de vacunació contra aquesta malaltia infecciosa. Ho fem amb dues de les infermeres del Cap de Balaguer, la Isabel Segarra i la Núria Tribó.

Pensa amb el CAP 24-09-2019

En el ‘Pensa amb el CAP’ d’aquest dimarts, parlarem d’una nova iniciativa al Cap de Balaguer, la creació de l’anomenat grup petits canvis per viure millor, on les seves impulsores i diferents professionals del món de la salut donaran pautes i consells sobre actituds o hàbits alimentaris, entre altres, que podem seguir per viure millor i gaudir d’una millor salut. Per tractar aquest tema tenim a la Neus Arola, referent i coordinadora de comunitària del CAP de Balaguer.

Pensa amb el CAP 26-06-2019

Aquest dimarts, al programa ‘Pensa amb el CAP’, parlarem de les principals infeccions de transmissió sexual, dels mecanismes de transmissió, i de com prevenir aquestes infeccions. Per parlar de tot plegat ens acompanya la Laura Fürstenheim una de les residents d’infermeria al Cap de Balaguer.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt