Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

RÓdio Balaguer.cat

Programa dedicat al món de la informàtica, amb novetats, consultes dels oients i altres continguts relacionats amb la informàtica i internat. 

Emissió: Tots els dimecres a les 9 del mati i re difusió a les 8 del vespre.
Direcció i presentació: Jordi Solà de Compsaonline i Oriol Garcia.  


Pàgina dels concursos:
http://www.compsaonline.com

 


Galeria d'imatges:

Aquest programa no disposa d'imatges.

 

Ràdio a la carta:

Ràdio Balaguer punt cat - 22-09-2021

Al Ràdio Balaguer punt cat d’aquesta setmana us presentem els nous Xiaomi 11T i 11T Pro i repassem les últimes filtracions del Galaxy S22, entre altres. També anunciem la data de sortida del FIFA 22.

Ràdio Balaguer punt cat - 15-09-2021

En aquest programa parlem de diverses novetats en Whatsapp, Twitter i els nous Smarts Tv de marca Amazon, a més de repassar les últimes novetats en vídeojocs. La major part del programa, però, es centra en la presentació feta per Apple, amb els nous Iphones, Ipads i rellotges.

Ràdio Balaguer punt cat - 08-09-2021

Estrenem nova temporada repassant algunes de les notícies més destacades de l’estiu, com l’anunci de la data per al nou Windows 11 o les futures novetats en Whatsapp i Telegram. A més fem un repàs de les últimes notícies de les principals companyies com Samsung Xiaomi o Apple, i us llistem els millors vídeojocs sortits durant l’estiu.

Ràdio Balaguer punt cat - 30-06-2021

radiobalaguer.cat - 23-06-2021

Ràdio Balaguer punt cat - 09-06-2021

Parlem de les novetats més importants de la setmana, amb especial atenció a la conferència d’Apple, en que mostren el nou sistema operatiu per a mòbils i per a ordinadors

Ràdio Balaguer punt cat - 02-06-2021

Anem a Computex per explicar-vos les novetats més importants vistes fins ara en questa fira de hardware, però també tenim altres novetats de la setmana, com les nobles tablets Samsung i us proposem un munt de novetats en vídeojocs de cara a l’estiu.

Ràdio Balaguer punt cat 26-05-2021

Aquesta setmana parlem de la última baixa al Mobile, que és Xiaomi, però també de novetats en Apple, Microsoft, Whatsapp…

Ràdio Balaguer punt cat - 19-05-2021

En aquest programa parlem de la fi del veto dels EEUU a Xiaomi, de la sortida d’alguns nous mòbils, de novetats en les subscripcions a plataformes de música online, però sobretot parlem de Google i de totes les novetats que ha presentat a la seva conferència anual, com el nou Android, i les novetats en productes com Maps o les noves vídeoconferències amb hologrames 3D.

Ràdio Balaguer punt cat 12-05-2021

Al programa d’aquesta setmana parlem de la baixa de Samsung per al Mobile de Barcelona, de les futures novetats en processadors i de les últimes novetats en xarxes com Facebook i Instagram entre altres.

Ràdio Balaguer punt cat- 05-05-2021

En aquesta edició parlem dels últims rumors sobre els nous terminals d’Apple, Samsung i Huawei. A més repassem algunes de les novetats que presenten aplicacions com Instagram o Telegram, entre molts altres continguts.

Ràdio Balaguer punt cat - 28-04-2021

Repassem les últimes novetats presentades per Apple, com són els nous Ipads o les noves versions del seu sistema operatiu per a mòbils i tauletes. També parlem de nous mòbils i dispositius i de les últimes novetats de Telegram, Youtube o Instagram entre altres. També presentem les últimes novetats en videojocs.

Ràdio Balaguer punt cat - 21-04-2021

Ràdio Balaguer punt cat - 14-04-2021

Parlem de les últimes novetats de NVIDIA i de la presentació de nous mòbils, com la nova proposta gaming de Lenovo amb ventilació activa o les sèries econòmiques de Nokia. A més, repassem els últims rumors sobre les novetats que prepara Apple per als propers dies.

A més, plantegem nova pregunta del concurs.

Ràdio Balaguer punt cat - 07-04-2021

Parlem de les últimes cancel·lacions del Mobile, però també de les últimes novetats en processadors, i els últims rumors de possibles novetats d’Apple. Presentem l’últim terminal de gama alta de Sony i us expliquem les Reels Remix d’Instagram entre altres continguts. En vídeojocs, us parlem de l’arribada de la possible solució als problemes del Cyberpunk 2077.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt